Wandelaars dit weekend zeker naar het wandel- en fietsweekend bij Obelink.
Wandelaars dit weekend zeker naar het wandel- en fietsweekend bij Obelink. Foto: PR

Wandel-fietsweekend bij Obelink

Winterswijk - Wandelen en fietsen is gezond, ontspannend en leuk. Bovendien wordt het steeds populairder, want de paden op de lanen in, het brengt ons in contact met de natuur en dat geeft rust. Iedereen kan het en er is niet veel voor nodig.

Je moet er alleen voor zorgen dat je een paar goede schoenen of een fiets en de juiste kleding hebt. Voor de wandelaars is een kleine rugzak wel handig net als een fietstas voor de fietsers om het noodzakelijke hapje en drankje voor onderweg in te kunnen doen. Dan er op uit en maar lekker genieten, daarom staat bij Obelink in Winterswijk het weekend van 14 en 15 maart weer in het teken van de wandel- en fietssport.

Voor zowel info van onze diverse deelnemers als voor een ruim assortiment op wandel- en fietsgebied kunt u terecht op de sport- en fietsafdeling. Op de sportafdeling krijgt men informatie over wandelen en wandelschoenen. Laat uw voeten gratis analyseren op de nieuwe footscan door de specialisten bij Obelink.

Ook komen er diverse kraampjes te staan met weer een groter aantal deelnemers dan in voorgaande jaren, zoals o.a. VVV-100% Winterswijk, Wandelen in de Provence, Friesland Holland Tourist Information, de Fietsersbond, de Stichting ECC/Euregio, Europe Promotions, wijnwandeltochten, Cyclon met informatie over het onderhoud van uw fiets, Rogelli met dames- en herenwielerkleding, SKS fietspompen, Sensa fietsen en Uitgeverij Jowi, uitgever van ANWB fiets-en wandelgidsen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie over deze mooie takken van sport, kom dan op zaterdag 14 maart of op zondag 15 maart naar Obelink in Winterswijk, dan kunt u tevens profiteren van diverse leuke acties, prijzen en verlotingen van o.a. Merrel, Cyclon, Agu, Thule, Rogelli, Schwalbe, SKS en nog veel meer.
Net als op alle andere open zondagen bij Obelink kan men ook op alle andere afdelingen terecht voor informatie. De tenten staan weer allemaal opgesteld en ook alle andere afdelingen kampeer-accessoires zijn weer volgepakt.

Voor de diegenen die zich al weer verheugen op een zonnige zomer staan de tuinmeubelen er weer prima bij en ook het assortiment barbecues is weer uitgebreid.Campingaz geeft een demonstratie op een gasbarbecue.
Uiteraard is ook het restaurant weer open voor een hapje en/of drankje tussendoor en kunnen de kinderen zich laten schminken.