Een bont gezelschap aan deelnemers aan Kunst in de Kas.
Een bont gezelschap aan deelnemers aan Kunst in de Kas. Foto:

Dit jaar met nog meer kunstenaars en streekproducenten

Kunst in de Kas 2015, zondag 22 maart

Winterswijk - Bloemen uit Corle heeft weer kunst in haar bloemenkas. Dit jaar met nòg meer kunstenaars en leveranciers van streekprodukten. Zo kan het voor iedereen weer een gezellige zondag worden. Ook als het regent ben je onder een glazen dak.

Naast schilderijen, foto afdrukke en beelden, zijn er ook tassen, sieraden, objecten. Er is zelfs dramatherapie en boekbindkunst. Mede door deelname van meer kunstenaars, is Kunst in de Kas dit jaar veelzijdiger dan vorig jaar. Ook wat streekproducten is er van alles te vinden; honing van de imker, jammetjes, likeurtjes en bakmixen. En net als vorig jaar de heerlijkste pizza's, gebakken in de mobiele steenoven.
Ook zijn er weer hapjes en drankjes te koop en zorgt 'Wanted' voor live muziek. Vorig jaar waren er al veel bezoekers voor deze laagdrempelige manier van kunstkijken. Tijdens Kunst in de Kas zijn alle kunstenaars er zelf en kunt u met hen in gesprek over hun werk. Ook de streekproducenten zijn bij hun producten te vinden
En natuurlijk is de entree weer gratis. Het is handiger om op de fiets te komen, in verband met beperkte parkeergelegenheid.
Kunst in de Kas 2015 op zondag 22 maart begint om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Het adres is 'Bloemen uit Corle' aan de Veenhuisweg 2, 7119 AS in Winterswijk – Corle.
meer info: www.bloemenuitcorle.nl