De meiden van Spirit '90.
De meiden van Spirit '90. Foto: PR

De 5de divisie turnt tweede voorronde

Mooie resultaten voor meiden Spirit '90

Lichtenvoorde - Op zaterdag 14 maart turnden de meiden van Spirit '90 uit de 5de divisie hun tweede voorronde in de turnhal in Doetinchem.

Bij instap D2 was het de beurt aan Dide Braakhekke en Pleun Steentjes. Dide en Pleun hebben goede oefeningen laten zien op alle toestellen.
Helaas heeft de jury sommige elementen niet geteld waardoor de meiden veel punten hebben verloren.

Desondanks hebben ze het hartstikke goed gedaan! Pleun is 20e geworden en Dide is 25e geworden.

Bij jeugd 1 D2 waren Chanell Kreilleman, Pien Vreuls en Suus Eskes aan de beurt. Chanell, Pien en Suus hebben ook mooie oefeningen laten zien. Chanell heeft zelfs het 1e cijfer op balk gekregen en bij Pien is het ophurken op de brug gelukt. Suus is uiteindelijk na alle toestellen netjes 2de geworden, Chanell is 4de geworden en Pien is 21ste geworden.

Bij Jeugd 2 G waren Indy Grothe en Inge Stegers aan de beurt. Ook zij hebben goede oefeningen laten zien. De balk is bij Indy normaal het moeilijkste onderdeel maar nu had ze het 2e cijfer op balk gehaald. En Inge heeft een hele goede brug geturnd. Indy en Inge zijn uiteindelijk op een respectievelijke 6de en 18de plek geëindigd.

Bij pupil 2 D2 was Danée te Brake aan de beurt. Na een goede eerste wedstrijd had ze de lat hoog gelegd om deze te evenaren. Dit heeft zij waargemaakt door bij alle vier toestellen een nette oefening te laten zien. Ze is op een mooie 10de plek geëindigd.

Bij de junioren F waren Julia Ijzereef en Kirsten Wellink aan de beurt. Ze hebben zich ten opzichte van de eerste wedstrijd verbeterd. Beiden hebben ze goede oefeningen laten zien op de vier toestellen. Julia en Kristen zijn geëindigd op een respectievelijke 9e en 10e plek.

Helaas telde de jury sommige elementen niet

Alle meiden gefeliciteerd en op naar de 3e voorwedstrijd!