Zangeres Sandra van Reys in de studio van Gelre FM.
Zangeres Sandra van Reys in de studio van Gelre FM. Foto: PR

Sandra Vanreys krijgt haar eigen

radioprogramma op Gelre FM

Oost Gelre – Vanaf vrijdag 20 maart krijgt Sandra Vanreys een eigen programma op Gelre FM. Het station is verheugd met de komst van deze 'bekende Achterhoeker'.

"Sandra is iemand met verstand van muziek en ze heeft vooral veel liefde voor muziek. Dat past perfect bij het leukste radiostation van de Achterhoek," aldus Hans Ouwens van Gelre FM. Sandra Vanreys is bekend als allround artieste, maar profileert zich de laatste jaren vooral als zangcoach voor jonge zangtalentjes.

Dat dit vruchten afwerpt is wel te zien aan het feit dat verschillende leerlingen van Sandra van Reys nu optreden in televisieprogramma's zoals The Voice of Holland. Eén van haar leerlingen, Laura van Kaam, is zelfs de winnaar van The Voice Kids geworden. Daarnaast is er in het verleden een trein naar Sandra vernoemd, dus haar naam is bekend in de Achterhoek. Sandra Vanreys is iedere vrijdag te horen tussen 10.00 en 12.00 uur. "Sandra gaat natuurlijk ook haar programma bij Gelre FM gebruiken om nieuwe Achterhoekse zangtalenten te interviewen en deze kunnen dan ook meteen hun zangtalenten aan de luisteraars laten horen," vult Ouwens aan. Gelre FM is te ontvangen in de ether via 106.4, 106.9 en 107.5 FM, in de hele Achterhoek via de UPC kabel en via internet op www.gelre.fm. Zie ook www.sandravanreys.nl.