Dieuwke Pillen en Jesse Elferink worden op  hun wenken bediend.
Dieuwke Pillen en Jesse Elferink worden op hun wenken bediend.

Drank- en spijslokaal Markant is zeer smaakvol opgeknapt, er heerst een huiselijke, warme en ongedwongen sfeer

Make-over voor Drank- en spijslokaal Markant

Lichtenvoorde – Drank- en spijslokaal Markant heeft een metamorfose ondergaan. De donkerbruine look heeft plaats gemaakt voor wat kleuriger, frisse en warme tinten. Begin maart is de laatste fase van de restyling afgerond, de ambiance is nu geheel naar wens van het jonge team van Markant.

De tafels zijn lichter van kleur en stoelen in verschillende tinten staan er omheen. Muren zijn warm oranje van kleur, voorzien van zwarte borden. De lambrisering is vrij hoog en grijs geverfd. Achteraan staan tafels met stoelen, een paar hangtafels en een kleine intieme lounge rondom de open haard. Links aan de wand zijn grote foto's van het centrum van weleer opgehangen. Markant is zeer smaakvol opgeknapt, er heerst een huiselijke, warme en ongedwongen sfeer.
Dieuwke Pillen en Jesse Elferink runnen samen met dertien jonge enthousiaste medewerkers het drank- en spijslokaal in het centrum van Lichtenvoorde. De nieuwe look van Markant hebben de twee grotendeels zelf bedacht, hierbij kregen zij hulp van binnenhuisarchitect Fred Elferink. Dieuwke vertelt: "We hebben bijna het complete interieur een nieuwe look gegeven, het hele jaar door zijn we daarmee bezig geweest. Het plafond en de muren hebben we als eerste aangepakt, in de loop van het jaar kwam de rest aan de beurt. Alleen de hoge schappenkast achter de bar, de pilaren in het midden en de bekende boekenhoek achterin onze zaak zijn ongewijzigd gebleven. Dat was een bewuste keuze. We hebben het meeste opknapwerk zelf gedaan. Het was hard aanpoten maar we zijn superblij met de nieuwe uitstraling!"
Drank- en spijslokaal Markant bestaat al 12 jaar, de laatste drie jaar zwaaien Jesse en Dieuwke er de scepter. "We bieden alles op horecagebied. Onze gasten zijn gemêleerd, gezinnen maar ook jongeren en oudere jongeren komen bij Markant. Bij mooi weer kan men bij ons op het terras terecht. Eind vorig jaar hebben we een prima recensie van De Gelderlander gekregen, vier van de vijf sterren maar liefst! Zij kwamen onaangekondigd bij ons langs en het enige minpuntje was de donkerbruine uitstraling. Nou, die hebben we nu dus aangepast", vertelt Jesse enthousiast. Dieuwke vervolgt: "Maar we zitten niet stil! We volgen natuurlijk nieuwe trends op de voet en zullen ons kwaliteitsniveau op alle gebied zeker hoog houden!" Jesse en Dieuwke zijn trots op hun zaak maar ook heel blij met de goede samenwerking met collega horeca. Jesse zegt: "Dat is de grote kracht hier in Lichtenvoorde. Zo kunnen we mooie evenementen blijven organiseren!"


www.markantlichtenvoorde.com