KSH gym en streetdance bestaat 40 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden

KSH uitvoering van Gym en Steetdance

Harreveld - In een vol dorpshuis 't Kempken' was het feest. KSH gym en streetdance bestaat 40 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden.

Nadat trainster Eefke Luiten werd in het zonnetje gezet. Daarna kon het spektakel beginnen. Gymgroep 3-4-5 kwamen op als prachtige, gekleurde ballonnen draken en namen het publiek mee naar Oosterse sferen. De jongste kids vertederden daarna iedereen door klauterend in schattige dierenpakjes hun kunsten te laten zien. Met de dans van streetdance 3-4-5 was de party helemaal compleet. Dat we verschillende feestjes kunnen vieren bleek uit het verjaardagsfeestje van de kinderen uit groep 1. Met Tommie van Sesamstraat zingend op de achtergrond lieten ze duidelijk horen wat hun wensen zijn. Carnaval vieren kan men in Harreveld als de beste, dat bleek uit de act van de kinderen van groep 2. Met prima ballerina's en coole chicks liet groep 6-7-8 zien dat er wel degelijk verschil zit in hoe een feestje gevierd word. Net voor de pauze was er een speciale verassing: de nieuwe spanbrug werd gepresenteerd!

Na de pauze, die goed verzorgd was door het dorpshuis, was het tijd voor het VO. Met mime en dansend als biggetjes werd het publiek weer meegenomen in het feestgedruis en waanden zich in tropische sferen met streetdance 6-7-8 en rockten samen met groep 3-4 en 5. Daarna even tot rust komen met groep 6-7-8, zij bewogen op rustige muziek bijna synchroon.

Bij de damesgroep werd een bruiloft voorbereid en de bruid schreed van het balkon naar beneden, de zaal in waarna het feest los barstte met drank, beweging en vooral veel lol.

De selectie van KSH gym zit weer midden in het wedstrijdseizoen en liet dmv balk, vloer en tumblingbaan hun kunsten zien. Er zijn al meerdere medailles door de meiden binnengehaald.
De afsluiting was voor streetdance Vo. Voor hen een griezelfeest deze keer. Aan het eind waren er dankwoorden en bloemen.

Jongste kids klauterden in dierenpakjes