Daphne Berendsen
Daphne Berendsen Foto: Bernadet te Velthuis

Wegwijsbordjes Kwekerij

Wil degene die de wegwijsbordjes van Kwekerij Goossens aan de Oude Winterswijkseweg afslag Kerkdijk heeft meegenomen deze terugplaaten of afgeven bij de kwekerij.

U bent gezien en herkend. Zijn de bordjes niet terug binnen 8 dagen dan zijn wij genoodzaakt de politie in te schakelen.


Harold Goossens, Lichtenvoorde


Jantje Beton en speeltuin

Vragender - Speeltuinvereniging Vragender heeft zich weer ingezet gedurende de collecteweek van Jantje Beton.

De helft van de opbrengst is bestemd voor de speeltuin. De opbrengst dit jaar is: 505 euro. Namens speeltuinvereniging Vragender iedereen hartelijk bedankt voor hun bijdrage en de mensen die hebben gecollecteerd.


KSH Uitslag en programma

Harreveld - Uitslagen 21 en 22 maart en programma van 28 en 29 maart.

Grolse Boys F1 – KSH F1: 1 - 1.
KSH/Westendorp E1 – Bredevoort E1: 5 - 4.
Ruurlo D3 – KSH D1: 2 - 3.
Ajax B. D1 – Westendorp/KSH D2: 1 - 4.
KSH B1 – Fc Winterswijk B3: 3 - 2.
KSH 1 – Bredevoort 1: 2 - 1.
KSH 2 – GWVV 2: 2 - 2.
AD '69 5 – KSH 3: 6 - 1.

Programma 28 en 29 maart
RKZVC MF1 – KSH MF2
KSH/Westendorp MF1 – Marienveld MF2
KSH F1 – RKZVC F2
MEC E1 – KSH/Westendorp E1
KSH D1 – DZSV D2
Winterswijk C2 – KSH C1
Rekken B1 – KSH B1
Meddo 1 – KSH 1
Varsseveld 4 – KSH 2
KSH 3 – Meddo 3
KSH 35+ wedstrijden bij VIOD
KSH 45+ wedstrijden in Harreveld


Open dag en nieuwe lessen Hit It Dance Centre

Lichtenvoorde - Op zondag 29 maart staan de deuren van Hit It Dance Centre in Lichtenvoorde wagenwijd open voor iedereen die nieuwsgierig is naar het vernieuwde les aanbod. Naast kidsdance, streetdance, modern en Shake It Off (25+ dans) bieden ze nu ook tal van andere lessen aan die voor diverse doelgroepen interessant kunnen zijn! Het programma begint om 10.00 uur en eindigt om ongeveer 16.30 uur.

Als dansschool willen ze er zijn voor alle doelgroepen. Tijdens de open dag ziet u dit middels diverse demonstraties en gratis proeflessen. Zo komen Ouder en kind dans, Klassiek ballet, Shake it off, Modern 18+, Capoeira-Aerobics, Pilates, en Powerfulness aan de orde. Het afgelopen jaar zijn we tevens gestart met het Dans Uniek project in samenwerking met de Hamalandschool en Special Heroes. Hieruit is een dansgroep voor mensen met een beperking voortgekomen die nu wekelijks op de dinsdagavond samen dansen met de dansdocent.

Pesten & Weerbaarheid
Ook het thema Pesten/Weerbaarheid is belangrijk en daarom zijn ze een unieke samenwerking gestart met het Powerfulness programma van Frans van Gent uit Eibergen, waarin fysieke en mentale weerbaarheid centraal staan. In dit programma kunnen kinderen, jongeren en volwassenen werken aan hun zelfvertrouwen, houding en weerbaarheid. Tijdens de open dag is er een infostand ingericht waar alle vragen rondom het aanbod en dus ook Powerfulness beantwoord zullen worden.

Hit It Dance Centre is gevestigd aan de Mercatorstraat 44 in Lichtenvoorde (tegenover de Formido). Kijk voor meer informatie op de website


www.hitit-dance.nl


Afbeelding