Thuis fluitende scheidsrechter van Erica/coach heren 2 werd ingeschakeld

Erix heren haalt winst binnen in Dieren

Lichtenvoorde - Op zondag 22 maart om 11.45 uur stond de uitwedstrijd in Dieren tegen Erica gepland.

Voordat de heren konden beginnen, moest er een scheidsrechter zijn. Deze was niet aanwezig, dus werd er een oproep gedaan op de thuis fluitende scheidsrechter van Erica/coach heren 2. Deze arbitrage had er een handje van om de beslissing in een bepaald voordeel te fluiten. Echter keerde dit in de 2de helft. In de eerste helft wisten de heren van Erix een spannende wedstrijd neer te zetten, mede door formidabel spel van Bram Reukers.

Na alle zenuwen te hebben weggespeeld pakte Erix de voorsprong. Ook Leon Hulzink pakte z'n doelpunten mee! De uitblinker van de eerste helft was met grote overtuiging Martin Kruip, die constant een plaag voor de verdediging was en zichzelf staande hield. Met een rust stand van 13-15 in het voordeel van Erix, ging de mannen vol goede moed van start in de tweede helft. Het begin was voortvarend waardoor de heren van Erix een voorsprong pakten van 16-21. Vervolgens kwam een dip en verscheidene beslissingen van de arbitrage die niet gegrond waren, waardoor de Erix het lastig kregen.

Na een prachtig mooie lob van Marco Rotter, schoot de keeper uit zijn slof en ging erbij zitten. Hij zag het niet meer zitten. In de slotfase kreeg de heren het lastig, waardoor Erica de mannen tot op 1 punt kon naderen. Echter lieten de Erix mannen dit niet op hun kop zitten, en vochten voor de overwinning.

Na een briljante penalty van Willem Kruip was de winst binnen en hebben de Erix heren de zege met trots gevierd in de derde helft!
Volgende week spelen de uitwedstrijd tegen Huissen, hier is alle support welkom aangezien de koploper kampioen kan worden.