Harmonie en Drumband St. Caecilia
Harmonie en Drumband St. Caecilia Foto: Bernadet te Velthuis

Donateursactie voor en door Harmonie en Drumband St. Caecilia Lichtenvoorde

Lichtenvoorde - Tussen 30 maart en 15 april houdt Harmonie en Drumband St. Caecilia de jaarlijkse donateuractie. De leden kunt u aan de deur verwachten om het door u toegezegde bedrag in ontvangst te nemen. De penningmeester zal ervoor zorgen, dat de bijdragen waarvoor een automatisch machtiging is getekend worden geïnd.

Dit klinkt wellicht koel en zakelijk. Een muziekvereniging runnen is ook een puur zakelijke aangelegenheid. De vereniging heeft inkomsten uit de gemeentelijke subsidie, uit de contributies van de leden en uit acties, waarvan de donateursactie er een is en wel een hele belangrijke.

Met name de aankoop en het onderhoud van instrumenten alsook van kleding, de huur van repetitieruimte en de vergoeding voor de dirigent van het groot orkest en het jeugdorkest doen een forse aanslag op de kas.

Nieuwe taken
Nieuwe taken zoals het actief werven van nieuwe leden, dit geldt zowel voor kinderen in de basisschoolleeftijd alsook voor volwassenen.

Maar ook de activiteiten opzetten om leden en, met name de jeugdleden, aan de vereniging te binden vragen nieuwe investering. Gelukkig is de crisis, zeker volgens de bewindslieden voorbij. St. Caecilia hoopt dus weer op uw medewerking te mogen rekenen.
Want onze hobby is tegelijk hobby én dienstbaarheid aan de gemeenschap.

Dienstbaarheid aan gemeenschap
Bij al de activiteiten van de vereniging speelt zoals in de statuten beschreven het dienstbaar zijn aan de gemeenschap en het opluisteren van festiviteiten, hoogte maar soms ook dieptepunten van het leven een belangrijke rol.
Daar ligt dan ook de motivatie om telkens weer een beroep op uw vrijgevigheid te kunnen doen.

Voorjaarsconcert
Het bestuur maakt van deze gelegenheid graag gebruik om het voorjaarsconcert van de vereniging aan te kondigen. Het voorjaarsconcert vindt plaats op zaterdag 30 mei in dorpshuis Den Diek. U hoort er nog meer van. Reserveer nu alvast de datum.

Met uw medewerking wordt ook dit jaar de donateursactie weer een succes. Bij voorbaat dank.

Donateursactie belangrijke bron van inkomsten

Contact
Maak kennis met de website van Harmonie en Drumband St. Caecilia Lichtenvoorde of vraag als u wilt meer informatie via de e-mail.


info@harmonielichtenvoorde.nl
harmonielichtenvoorde.nl