In de speciaal ingerichte tuinwinkel treft u een uitgebreide collectie aan tuinmeubelen.
In de speciaal ingerichte tuinwinkel treft u een uitgebreide collectie aan tuinmeubelen. Foto:

De tuincollectie bestaat uit degelijke meubels in weerbestendige uitvoering

Tuin en Trend bij tuinwinkel Blokker

Lichtenvoorde - De tuin komt weer tot leven en we dromen reeds van lange zomeravonden buiten. Samen plezier hebben met familie en vrienden, we kunnen niet wachten.

Op de Leest, tegenover de Aldi, treft u een tijdelijke speciaal ingerichte Blokker tuinwinkel aan, waarin u van alles kunt vinden om deze periode verder te veraangenamen.
De tuincollectie bestaat uit meubels van staal, aluminium en gevlochten materiaal, dit alles in een degelijke en weerbestendige uitvoering. De kussens zijn van afwasbaar materiaal en bieden dankzij een rijke vulling optimaal zitcomfort. 'De kwaliteit is van topniveau, zodat wij u op onze meubelcollectie een garantie van drie jaar(!) kunnen bieden en een logische en sympathieke prijsopbouw werkt mee aan de voor u juiste keuze. De meubelen zijn allemaal los te koop en bij aanschaf van een set krijgt u nog een speciale prijs.'
Lekker buiten koken en tafelen? Natuurlijk kunt u ook daarvoor bij Blokker terecht. David van Schaijck van Blokker Lichtenvoorde: "Kijk voor u elders wilt gaan kopen nog even bij ons en vergelijk bovenstaande motivatie, zodat u achteraf geen spijt krijgt.
Is uw interesse voor deze kwalitatief stoere meubelen gewekt, kom dan langs voor informatie, folder of aankoop. Overdag geen tijd? Maak vrijblijvend een afspraak voor in de avonduren. Wij wensen u een fijne zomer."