KSV Dames 2
KSV Dames 2 Foto: Bernadet te Velthuis

Onder luide aanmoediging van het publiek werd KSV Dames 2 kampioen

Vragender - Afgelopen vrijdagavond 27 maart is dames 2 van KSV kampioen geworden.

Om kampioen te worden moesten er nog 4 punten worden behaald om genoeg afstand te hebben van de nummer 2. Met een goed gevulde tribune werd er enthousiast en goed begonnen aan de wedstrijd. Het was dan ook al snel 25- 11 voor KSV. Door persoonlijke fouten en onduidelijkheden kwam Dash wat meer in hun spel en werd het nog even spannend wie de set ging winnen. Het laatste punt was voor KSV 25-23. In de derde set werd er weer vol overtuiging gespeeld. De tribune moedigde ons vol enthousiasme aan richting het kampioenschap en het werd al snel 25- 15. Kampioen!! Nog een laatste set te gaan die ook werd gewonnen 25-16 en 4-0 voor KSV. Hierna kon het feest beginnen en ging het door tot in de late uurtjes. Het feest kon later op de avond samen met dames 1 gevierd worden die ook kampioen zijn geworden. Ook willen KSV dames 2 Jan en Wilma Lageschaar bedanken voor de nieuwe trainingspakken en de supporters bedankt voor hun support!


Dubbel feest bij KSV: ook Dames 1 van KSV valt in de prijzen

Vragender - Dames 1 KSV was al vroeg in de sporthal aanwezig om dames 2 aan te moedigen. Nadat ze genoten hadden van dit kampioenschap, werd het tijd voor de voorbereiding voor hun eigen wedstrijd. De zenuwen waren aanwezig en na het warmlopen begon om 21.00 uur de kampioensstrijd. 1 set was voldoende om kampioen te worden!

Een kleine peptalk, opstelling bekend en het succes wensen tegen Longa was het begin van de wedstrijd.

De eerste paar punten ging het gelijk op. KSV kreeg een steeds grotere voorsprong tot zelfs 24-12 en ja hoor de set ging naar KSV! Nadat KSV vorig jaar opnieuw was samengesteld, hebben ze de doelstelling waar kunnen maken en zijn ze overtuigend kampioen geworden in de 2e klasse en volgend jaar 1e klasse. De tweede set ging aan hen voorbij. De spanning was weg en iedereen was even ontzet doordat we zojuist kampioen waren geworden. Longa kwam netjes in het spel en won deze set met 18-25. De derde set ging beter maar dit mocht niet baten en Longa won met 25-21. De laatste set moest dan nog beslissen of het 3-1 of 2-2 werd. Tot het laatste punt heeft KSV het geprobeerd maar ook deze set hebben ze verloren met 25-22.

Maar dit verlies in de wedstrijd was snel vergeten aangezien ze Kampioen zijn geworden! KSV dames 1 bedankt het publiek, de sponsoren en 'staf' en hebben samen met Dames 2 genoten van de avond.


KSV Dames 1