Mevr. Klein Nienhuis-Rondeel (midden) is prijswinnares Lichtenvoorde
Mevr. Klein Nienhuis-Rondeel (midden) is prijswinnares Lichtenvoorde Foto: Bernadet te Velthuis

Sensire thuiszorg Lichtenvoorde verrast prijswinnaar tijdens de week van de Zorg

Lichtenvoorde - Tijdens de Week van Zorg en Welzijn van maandag 16 tot en met zaterdag 21 maart 2015 stonden op diverse plaatsen in de Achterhoek medewerkers van Sensire klaar om met enthousiasme te vertellen over hun werk. Sensire thuiszorg stond zaterdag 21 maart op de markt in Lichtenvoorde.

De veranderingen in de zorg roepen bij veel mensen vragen op. Sensire thuiszorg legde om die reden de oranje loper uit in Lichtenvoorde. Iedereen werd uitgenodigd om vragen te stellen. Er waren veel bezoekers die belangstelling hadden. Zij werden in de watten gelegd met een bloemetje en een goody bag.

Mevr. Klein Nienhuis-Rondeel bracht ook een bezoek aan de kraam en wist het juiste aantal catheterzakken te raden die in een fles waren gestopt. Afgelopen donderdagmiddag 26 maart bracht het Sensire wijkteam haar de welverdiende taart. Sensire thuiszorg Lichtenvoorde kijkt terug op een geslaagde ochtend.

Meer informatie
Voor elke vraag op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn kan men bij Sensire terecht. Kijk op de website. Men kan 24 uur per dag contact opnemen via: 0900–88 56.


www.sensire.nl