Muziekvereniging St. Agatha uit Harreveld geeft spectaculair voorjaarsconcert.
Muziekvereniging St. Agatha uit Harreveld geeft spectaculair voorjaarsconcert. Foto: Bernadet te Velthuis

Spectaculair voorjaarsconcert st. Agatha in samenwerking met dansstudio Vieberink

Harreveld - Zaterdag 11 april zal muziekvereniging st. Agatha uit Harreveld in samenwerking met Dansstudio Vieberink uit Aalten een spectaculair voorjaarsconcert laten zien. Dit gaat gebeuren in de napoleonzaal van de Radstake, aan de Varsseveldseweg net buiten Harreveld.

Er is gekozen voor deze locatie omdat de dansvloer zich perfect leent voor een show van professionele danskoppels. Daarnaast hoopt de muziekvereniging in deze zaal het toegestroomde publiek voldoende kwijt te kunnen.

Enkele weken geleden zijn de dansstudio en de muziekvereniging met elkaar in contact gekomen. De muziekvereniging was op zoek naar een leuke afwisseling voor het programma en het bleek dat een aantal nummers perfect 'dansbaar' waren. Deze nummers zijn inmiddels met elkaar afgestemd en de danskoppels zullen onder andere een jive, cha-cha-cha en een rumba laten zien. Zij zullen hierbij ook wedstrijdkleding dragen.

Met een kleine knipoog zal ook dansgroep "de verzopen zwaan" een semiprofessionele dans laten zien. Zij hebben onlangs tijdens de carnavalsoptocht in Harreveld hun danskunsten aan het publiek vertoond en gaan dit nu nogmaals proberen.
Geheel onverdienstelijk is dit niet, want de uitvoering werd in deze optocht door de vakjury beoordeeld met een 2e plaats.

Muziekvereniging st. Agatha zal deze avond een zeer gevarieerd programma ten gehore brengen. Voor de pauze klinken o.a. de warme klanken van La Cumparsita en het prachtige Oregon van Jacob de Haan.
Na de pauze wordt het iets losser, vrijer en komt zelfs Christina Aguilera voorbij met Candyman, natuurlijk begeleid door enkele danskoppels. De rest van het programma blijft nog even een verrassing…

U bent van harte welkom aanstaande zaterdag, 11 april om 20.00 uur in de Napoleonzaal van de Radstake!