De allround medewerkers van Formido Lichtenvoorde zijn speciaal opgeleid om deze afdeling te runnen.
De allround medewerkers van Formido Lichtenvoorde zijn speciaal opgeleid om deze afdeling te runnen. Foto: Bernadet te Velthuis

Formido heeft assortiment diervoeding en
-accessoires flink uitgebreid

Lichtenvoorde - Sinds kort is een groot assortiment diervoeding en dierbenodigdheden verkrijgbaar bij Formido aan de Nobelstraat 5 in Lichtenvoorde. Een grondige herindeling van de ruime zaak heeft dit mogelijk gemaakt. Er zijn geen producten verdwenen, door het wijzigen van de looprichting en door een efficiëntere opstelling van schappen in de hele winkel is de afdeling dierbenodigdheden fors vergroot.

Het assortiment is zeer compleet, voeding, snacks en enorm veel accessoires voor honden, katten, volièrevogels en knaagdieren, zijn overzichtelijk op schappen geplaatst en scherp geprijsd! Wouter Dolphijn, eigenaar/ directeur van onder meer Formido Lichtenvoorde is blij met het resultaat: "Nu de afdeling dierenvoeding en –accessoires ingericht is hebben we de laatste fase van de herindeling gereed. De voorraden zijn op peil, de winkel is goed gevuld, het assortiment is compleet. Toen we vier jaar geleden deze Formido zaak overnamen, hebben we de hele winkel op de schop genomen. We zijn nu pas helemaal tevreden met het resultaat, de winkel is weer compleet ingericht!".

De hele ruime winkel ziet er overzichtelijk uit. Schone ruime paden zonder obstakels, volle schappen, aanbiedingen fraai geaccentueerd, een transparant geheel. De diervoeding en –accessoires zijn achterin de winkel geplaatst, vier paden met volle schappen. "We verkopen zowel A als B merk voeding in grote en kleine verpakkingen. Hier is alles voor een huisdier te vinden, van snacks tot complete maaltijden, van manden en dikke kussens tot speeltjes, van riemen tot tekenbanden en krabpalen. Bedenk het maar en wij verkopen het! Vijf van onze medewerkers zijn bij onze leverancier Jumper opgeleid om deze afdeling te runnen", vertelt Dolphijn niet zonder trots.

Bij Deco Bouwmarkt Formido in Lichtenvoorde zijn alle 12 medewerkers allround, zij kunnen de klant overal mee van dienst zijn. Daarnaast zijn er veel seizoensgebonden producten zoals bloemen, planten en potgrond in het voor- en najaar. Formido in Lichtenvoorde is zes dagen per week geopend, dagelijks van 9.00 tot 18.00 uur, vrijdags tot 20.00 uur. Mensen kunnen hun aankopen tegenwoordig ook doen in de Formido webshop. "Tienduizend producten zijn online te bestellen. Het is een landelijke website maar als men doorklikt dan kan de gewenste winkel worden gevonden. De klant kan kiezen om online of offline te winkelen bij Formido", legt Wouter Dolphijn uit.
Meer info: www.formido.nl/vestigingen/lichtenvoorde.html.

Een compleet assortiment en allround personeel