De Lichtenvoordse hoofdmacht Longa '30.
De Lichtenvoordse hoofdmacht Longa '30. Foto: Bernadet te Velthuis

Longa '30 speelt om de KNVB-beker
tegen VV Bennekom

Lichtenvoorde - Op dinsdag 14 april speelt het eerste elftal van sv Longa'30 een belangrijke wedstrijd in het KNVB-bekertoernooi. Na inmiddels vier tegenstanders uit het toernooi gewipt te hebben, ontvangen de Lichtenvoordenaren om 20.00 uur op de Treffer het elftal van VV Bennekom voor een plaats in de halve finale.

Deze ploeg speelt momenteel in de landelijke Hoofdklasse A zaterdag, maar presteert daar niet naar behoren, getuige de plaats in de onderste regionen van de ranglijst.
Indien Longa de overwinning behaalt, zal de winnaar van de wedstrijd tussen HHC (Hardenberg) en Excelsior'31 (Rijssen) de volgende tegenstander zijn.

Zeker is al wel, dat mocht Longa de ploeg uit Bennekom aan de zegekar kunnen binden, er volgende seizoen een plek in het "grote" bekertoernooi om de Amstelcup gegarandeerd is en er aangetreden mag worden tegen ploegen uit de Topklasse, Eerste of Eredivisie. Met dat in het vooruitzicht zullen de mannen van de Lichtenvoordse hoofdmacht er alles aan doen om Bennekom te verslaan. Het zal er dan ook heet aan toe gaan op de Treffer dinsdag 14 april.


www.longa30.nl