Goede prestaties jongste turnsters Spirit '90
Goede prestaties jongste turnsters Spirit '90 Foto: Bernadet te Velthuis

De meiden mochten hun voorgeschreven oefeningen laten zien in Winterswijk

Goede prestaties jonge turnsters Spirit '90

Lichtenvoorde - Zaterdag 4 april was er voor de jongste meiden van Spirit '90, Mathilde, Noa en Fenne, hun tweede wedstrijd in Winterswijk. Ook dit keer mochten zij hun voorgeschreven oefeningen, met vooral op de balk en vloer moeilijke pasjes en onderdelen die in de juiste volgorde geturnd moeten worden, laten zien.

Mathilde turnt in de categorie pré pré- instap, dit zijn de jongste meiden, geboren in het jaar 2008. Mathilde begon op de brug en de oefening was zo netjes dat ze hier een zelfs een 2de plek op heeft behaald. Daarna ging ze door naar de balk en vloer en ook hier turnde ze twee mooie oefeningen.

Jammer genoeg vergat Mathilde een onderdeel en helaas krijg je dan veel punten aftrek. Het laatste onderdeel sprong ging wel weer erg goed en ze sprong hier zelfs een super zweefrol!

Pré-instap
Daarna waren Noa en Fenne aan de beurt om hun wedstrijd te turnen. Beide turnen in de pré-instap. Deze categorie is voor de meiden geboren in het jaar 2007.
Het eerste onderdeel voor Fenne en Noa was de vloer. Ze kunnen beide heel erg netjes turnen en dat lieten ze ook beide zien. Noa turnde een hele goede brug oefening en behaalde hierop een 2de plaats.

Spannend onderdeel
Het lievelingsonderdeel van Fenne is de balk en ze kon haar zenuwen op dit spannende onderdeel dan ook goed de baas en behaalde hierop dan ook een 9de plaats.
Alle drie de meiden mogen trots zijn op hun prestatie!

Einduitslag
Pre pre-instap D1: Mathilde Voors, 18de plek.
Pre-instap D1: Noa ten Haaff, 8ste en Fenne Halink 17de.

Voor meer informatie, zie de website van Spirit '90.

De drie meiden mogen trots zijn op hun prestatie

www.spirit90.nl