Na ruim een halve eeuw neemt Tonnie Hartman afscheid van Huls.
Na ruim een halve eeuw neemt Tonnie Hartman afscheid van Huls. Foto: PR

Afscheid vond plaats in de bedrijfskantine van Huls Lichtenvoorde

Na 50 jaar AOW voor Tonnie

Lichtenvoorde - Op donderdag 9 april is er in de bedrijfskantine van Huls Lichtenvoorde een receptie gehouden naar aanleiding van het afscheid van Tonnie Hartman. Tonnie gaat na een dienstverband van maar liefst 50 jaar en 8 maanden van zijn welverdiende AOW en pensioen genieten.

Tonnie begon zijn lange loopbaan in 1964 op 14-jarige leeftijd als vakantiewerker bij vleeswarenfabriek Hulshof (toen nog in het centrum van Lichtenvoorde). Hij was de eerste vakantiewerker die in vaste dienst kwam. De jaren daarna heeft hij o.a. in het magazijn, als (hulp)chauffeur en uiteindelijk als teamleider van de verpakking gewerkt. Tonnie staat bekend als een sociaal betrokken persoon met hart voor de zaak en de collega's. Op 1 april was hij 50 jaar lid van de vakbond, waarvan vele jaren als kaderlid.
Tijdens de bijeenkomst is er, bij een hapje en een drankje, door Bas Hoogstede (plantmanager), René Teerlink (productieleider) en Eddie Rondeel (namens de personeelsvereniging) een woordje gesproken. Er waren cadeau's namens de personeelsvereniging en de collega's voor Tonnie en bloemen voor zijn vrouw. Vervolgens kwam de verse pensionado zelf aan het woord: hij bedankte de sprekers voor de mooie woorden en de collega's voor de fijne samenwerking. En hij gaf aan regelmatig nog eens langs te zullen komen.