Eef Steentjes (l) en Dennis Seesing ondertekenen de contractverlenging.
Eef Steentjes (l) en Dennis Seesing ondertekenen de contractverlenging. Foto: Bernadet te Velthuis

Seesing Personeel verlengt contract van hoofdsponsorschap met Longa '30

Lichtenvoorde - Seesing Personeel – een zeer ervaren en toonaangevend bureau voor uitzenden, werving & selectie, detachering en payrolling – en Stichting Businessclub Vrienden van S.V. Longa '30, zijn verheugd te kunnen melden dat ze het contract voor het hoofdsponsorschap hebben verlengd met 3 jaar.

De komende drie seizoenen blijft Seesing Personeel onlosmakelijk verbonden met deze mooie, grote voetbalclub uit de Achterhoek en zal het logo onder meer prijken op de nieuwe tenues van Longa's hoofdmacht. Vorig jaar was er al een mondeling akkoord bereikt, maar op 20 maart jl. hebben Eef Steentjes, voorzitter Businessclub Longa '30 en Dennis Seesing, algemeen directeur Seesing Personeel, de stukken met betrekking tot de contractverlenging in het kantoor van de hoofdsponsor getekend.

Dennis Seesing is erg content dat hij zijn bedrijfsnaam kan blijven verbinden aan deze mooie voetbalclub. "Voetbal is volledig verweven in onze marketingstrategie. Dit is vanwege de grote maatschappelijke rol die voetbal speelt in het dagelijks leven van jong & oud en de persoonlijke affiniteit met deze volkssport nummer 1 van mij en mijn compagnons. De afgelopen jaren heeft dit hoofdsponsorschap zich meer dan bewezen en heeft het onze naamsbekendheid onder potentiële werkzoekenden en opdrachtgevers enorm vergroot. Bovendien biedt het ons de gelegenheid om als bedrijf wat terug te doen voor de Lichtenvoordse gemeenschap", aldus Dennis Seesing.

Ook de voorzitter van de Businessclub van Longa '30, Eef Steentjes, is zeer content met de hoofdsponsor: "Longa '30 en Seesing Personeel is de afgelopen jaren een krachtige combinatie gebleken. Niet alleen verbonden door de kleur oranje, maar ook door andere gemene delers, zoals enthousiasme, groei en focus op mensen en bedrijven.
De businessclub is daarom blij dat haar hoofdsponsor zich, in een tijd waarin sponsoring niet meer vanzelfsprekend is, tot medio 2018 aan de club heeft willen verbinden."


www.longa30.nl

Voetbal is verweven in onze strategie