Nieuwe speeltoestellen in De Bleek
Nieuwe speeltoestellen in De Bleek Foto: Bernadet te Velthuis

Speeltuin 'De Bleek' opent seizoen met drie nieuwe speeltoestellen

Lichtenvoorde - Zondag 19 april opent speeltuin 'De Bleek' haar poort voor het nieuwe speelseizoen. Kom allemaal, we maken er een gezellige boel van.

De 3 nieuwe speeltoestellen zijneen spectaculair klimtoestel, geweldige (vogelnest) schommels en een super leuke spinner-bowl draaitoestel. Deze middag kunnen de kinderen weer lekker spelen en volop gebruik maken van de nieuwe toestellen. Als ze even pauze willen houden, dan kunnen ze zich een tattoo laten zetten.

Voor de ouders en kinderen is er een gezellig terras. Vanaf maandag 20 april tot en met de herfstvakantie gaat de speeltuin 6 dagen per week voor onze leden open. De openingstijden zijn van maandag t/m donderdag van 14.45 – 17.00 uur vrijdag en zaterdag van 13.30 -16.30 uur. Dit staat ook op onze website, www.speeltuindebleek.nl of op de Facebookpagina. Bent u nog geen lid, kom naar de opening, beleef het speelplezier in speeltuin "De Bleek" en schrijf u dan in als lid. Verder worden er 4 knutselmiddagen per jaar georganiseerd, is er een Sinterklaasfeest en Sinterklaas bingo voor de oudere kinderen. Kortom de kinderen hebben hier veel vertier. De speeltuin kan ook afgehuurd worden. Dit jaar kunt u ook een springkussen huren. Kom allemaal 19 april van 14.00 tot 17.00 uur, we maken er een gezellige middag van.