Vaste planten ruilbeurs in 'De Schoppe' Lichtenvoorde

Lichtenvoorde - Voor we er erg in hebben is het al zover: het is weer voorjaar en we maken de tuin weer zomerklaar en komen tot de ontdekking dat we van sommige planten te veel hebben. Andere planten vinden we bij nader inzien toch niet zo mooi en daar zou eigenlijk wel iets anders moeten komen. Of: "Deze kleurencombinatie kan echt niet, maar het is wel erg jammer van al die mooie planten...". Kortom, het is weer tijd voor de plantenruilbeurs!

Op zaterdag 25 april wordt er in Lichtenvoorde een plantenruilbeurs georganiseerd door Groei en Bloei afdeling Oost Gelre - Winterswijk. Deze vindt s 'morgens plaats bij buurthuis "De Schoppe" Johannes Vermeerstraat 50, in Lichtenvoorde (Let op dit is nieuw).

Het idee achter deze activiteit is heel eenvoudig: elke tuinliefhebber heeft regelmatig planten over en buren, familie en kennissen hebben niet altijd belangstelling en weggooien vindt iedereen jammer. Daarom wordt u uitgenodigd om naar onze vaste planten ruilbeurs te komen met uw overtollige planten.

Andere tuinliefhebbers kunt u er een enorm plezier mee doen en wellicht vindt u ook nog iets van uw gading tussen het aanbod van de andere aanwezigen.

Behalve vaste planten kunnen er ook zaden, heesters en dergelijke geruild worden. Wanneer men niets te ruilen heeft is men ook van harte welkom, er is meestal aanbod genoeg.

Zaterdagmorgen 25 april staan we van 10.00 tot 11.30 uur in De Schoppe in Lichtenvoorde. De koffie staat klaar en is gratis.