Vios Beltrum 1 - KSV 1 (3 – 0)

Teleurstellende wedstrijd KSV tegen VIOS

Beltrum - Op een zonovergoten sportpark De Sonders speelde KSV tegen Vios Beltrum. Een Derby die altijd in het teken staat van veel strijd maar daar was vanmiddag weinig van te zien.

Beide ploegen speelden erg nerveus in het begin van de wedstrijd met van beide kanten veel balverlies. Aanvankelijk was KSV de bovenliggende partij maar gaf deze naar mate de wedstrijd vorderde uit handen.

In de 31e minuut kwam Vios uit het niets op een 1-0 voorsprong door een misverstand in de verdediging. Met matig voetbal van beide kanten werd de eerste helft afgesloten.
Tweede helft
Vios kwam in de tweede helft veel feller uit de startblokken wat resulteerde in een doelpunt.
In de 52e minuut werd een geplaatste kopbal de bal net over Marnix gespeeld en de 2-0 was een feit. Men moest wachten tot de 60e minuut op de eerste goede aanval van KSV.

Deze werd door Arjan prima ingekopt maar werd evenzo door de doelman van Vios prima gestopt.
KSV begon wel aan te dringen en bracht een paar wissels in maar dat bracht helaas niet het gewenst effect.

Door opnieuw twijfel in de verdediging werd het 3-0 voor Vios met een luchtje van buitenspel maar de scheidsrechter keurde het doelpunt goed en hiermee was de eindstand bereikt.

Ander vaatje tappen
Al met al was het een teleurstellende wedstrijd en de volgende wedstrijden zal er zeker uit een ander vaatje moeten tappen als we nog punten willen halen.

Volgende week speelt KSV thuis tegen Keijenburgse Boys.