Demonstratie van een tent bij Obelink.
Demonstratie van een tent bij Obelink. Foto: PR

Luifels, tenten, barbecues en espresso

Zondag tenten- en luifelspecial Obelink

Winterswijk - Door het mooie weer van de afgelopen dagen hebben weer veel Nederlanders zin in het voorjaar en maken ze volop plannen om binnenkort weer te gaan kamperen. Aankomende zondag speelt Obelink daarop in.

Een groot deel van deze kampeerders gaat met de caravan op pad, voor een weekend of een paar dagen is een luifel dan erg handig. Een cassette- of zakluifel zit vast aan de caravan. Even uitdraaien, stoeltjes eronder en genieten maar. Voor als je wat langer wilt blijven zijn er ook accessoires, zoals zijwanden en voorwanden, bij te koop. Van de luifel maak je dan in een handomdraai een complete voortent.
Op zondag 19 april komen specialisten van Fiamma om de Fiamma F45S te demonstreren in combinatie met de Obelink Mobiel zijwandenserie. Ook is er een informatiestand met de Fiamma Caravanstore Zip. Bij aankoop van een Fiamma of Omnistor luifel ontvang je op deze zondag een gratis stormbandset.
Op de tentenafdeling wordt de nieuwe generatie pop-up tenten en opblaastenten gedemonstreerd, gemak dient de mens. Voor de liefhebbers wordt er een pop-up tent verloot in de megastore. Op de vouwwagenafdeling is er een Jamet vouwwagenspecialist aanwezig met een speciale Jamet-actie.

Bij het kamperen hoort natuurlijk ook een heerlijke barbecue. Daarvoor heeft Obelink op 19 april het bekende merk Weber uitgenodigd. De kok geeft een leuke en leerzame demo waarbij iedereen kennis kan maken met de fantastische barbecues van Weber. Proeven kan natuurlijk ook.
Na de barbecue een heerlijke espresso met de Handpresso? Ga nog even langs bij het Handpresso promotieteam en proef de lekkere espresso. Tijdens je reis en je vakantie altijd een heerlijke espresso, waar je maar wilt. Via Facebook verloot Obelink ook nog twee Handpresso apparaten, dus houdt de Facebookpagina van Obelink in de gaten.

Het event is zoals altijd gratis toegankelijk, alle afdelingen zijn geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Voor de kinderen is er gratis schmink in het restaurant.