Gerry Kruip (rechts) en Els te Bogt in lokaal 1 van Den Diek.
Gerry Kruip (rechts) en Els te Bogt in lokaal 1 van Den Diek. Foto: Bernadet te Velthuis

Om de week op donderdagavond worden er interessante bijeenkomsten gehouden

'Inspiratielokaal is een dynamisch iets'

Lichtenvoorde – Twee enthousiaste dames zijn dit jaar begonnen met Inspiratielokaal. Om de week op de donderdagavond worden er interessante bijeenkomsten gehouden voor mensen die kennis willen maken met verschillende vormen van bewustzijnsontwikkeling. De thema-avonden worden georganiseerd in Den Diek door Els te Bogt en Gerry Kruip. Per avond is er plaats voor ongeveer twintig belangstellenden.

Els te Bogt legt uit: "Bij een groep van twintig personen is er genoeg gelegenheid voor persoonlijk contact en dat is precies de bedoeling! We willen graag dicht bij onze gasten blijven en voldoende ruimte bieden voor interactie na een avondvullend programma." Els te Bogt heeft met regelmaat in een Finse kota bij haar praktijk voor Coaching en Bewustwording thema-avonden georganiseerd over spirituele onderwerpen. Kleine groepjes mensen hielden zich bezig met verdieping, bewustzijn, zelfontwikkeling en inspiratie. Ze zegt enthousiast: "Toen ik hoorde dat dorpshuis Den Diek werd opgeknapt begon bij mij een idee voor een Inspiratielokaal te rijpen. Niet alleen om meer mensen te kunnen ontvangen maar ook om meer openheid te geven over deze materie. Den Diek is een toegankelijk en transparant gebouw geworden, voor burgers door burgers, iedereen kan er ruimtes huren en iets leuks organiseren. De locatie is ideaal voor workshops, lezingen, een boekenclub, meditatiecursussen of een inspiratiecafé."
Het Inspiratielokaal is ontstaan in samenwerking met Gerry Kruip van de praktijk voor ontspanningsmassages Papilio. Gerry heeft zich ontwikkeld op psycho-energetisch gebied, ze is masseur en meditatietrainer. Els te Bogt is gespecialiseerd op gebied van Psycho-Energie, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en Neuro Emotionele Integratie (NEI). Zij helpt volwassenen en kinderen die problemen hebben met emotionele stoornissen en blokkades.

De beide vrouwen hebben gemerkt dat steeds meer mensen op zoek zijn naar verdieping op het geestelijk vlak.

Mensen zoeken verdieping op geestelijk vlak

Els vertelt:"Er is zo veel te ontdekken, zo veel te ervaren! Wij willen dat graag delen met mensen door avonden te organiseren met verschillende interessante thema's. We zijn eind vorig jaar al gaan brainstormen over onze samenwerking, het klikt heel goed en we zitten op één lijn!" Els en Gerry zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest om het programma voor de komende maanden Inspiratielokaal samen te stellen. "Tot medio juni is het ons gelukt om elke twee weken een uniek onderwerp in te plannen. De eerste avond, donderdag 23 april, komt Gerrit Jansen aan het woord, hij is numeroloog. Aan de hand van de geboortedatum vertelt Gerrit met de nodige humor over de Opdracht van je Leven. Op 7 mei zal Anke Heinen uitleg geven over een Familieopstelling. Donderdag 21 mei staat in het teken van Tarot, op 4 juni zal Els een avond verzorgen over NEI en donderdag 18 juni geeft Hanny Overgoor een Klankschalenconcert. De avonden beginnen om 20.00 uur", aldus Gerry Kruip. Aanmelden voor Inspiratielokaal kan via e-mail: elstebogt@live.nl of info@massagepraktijkpapilio.nl De kosten bedragen € 15,- euro per avond, koffie of thee is inbegrepen. Els:"Op zondag 31 mei is er een Open Dag hier in Den Diek. Wij zullen aanwezig zijn in lokaal 1 om ons te presenteren!"


www.inspiratielokaal.com