Afbeelding
Foto: Bernadet te Velthuis

Jeugd Litac 1 glorieus kampioen en Heren 1 speelt zichzelf veilig

Lichtenvoorde - In de hoogste landelijke jeugdklasse, landelijk A, is het 1e jeugdteam van Litac overduidelijk kampioen geworden. Vooraf was uitgerekend dat het team 7 punten nodig had om de concurrenten van zich af te schudden. Met supporters en teamgenoot Lars Banning aan de zijlijn leek het of Lode Hulshof, Julian Wolters en Rutger Carelse geen last hadden van zenuwen voor deze belangrijke wedstrijd.

Het uit Weert afkomstige Megacles werd totaal weggespeeld en met de hoogst haalbare score naar huis gestuurd. De jongens van Litac wonnen deze wedstrijd met 10-0 en haalden op glorieuze wijze het kampioenschap binnen.

Heren 1 boekt overwinning in de 3e divisie

Coach van de dag Lars Wildenborg kan trots terugkijken op de geleverde prestatie van het team. Met nog één wedstrijd voor de boeg staat het team op 70 punten en 16 punten voor op de nummer 2 in de poule.

In de laatste thuiswedstrijd tegen Hilversum 1, kunnen de jongens de voorsprong verder uitbreiden.
Heren 1 heeft in de 3e divisie (landelijke competitie senioren) een zakelijk overwinning geboekt op het uit Hoofddorp afkomstige HTC. Door met 6-4 te winnen van de nummer laatst heeft het team zich veilig gespeeld.

Punten Heren 1
Aankomend seizoen treed het team dan ook weer aan in de 3e divisie. De punten kwamen op conto van Robert Kock 3x, Aaron Albeck 2x en de dubbel. Sander Spijkers kon vandaag geen partij in winst omzetten.

Volgende week zaterdag worden de afsluitende partijen van dit seizoen gespeeld. De jeugd begint om 14.00 en Heren 1 treed om 18.00 aan. Publiek is natuurlijk van harte welkom.

Overige uitslagen (jeugd):
Litac/Treffers – HTTV (den Haag): 4-6.
Litac – Hercules 3 (Terborg): 6-4.
Litac – SMD 2 (Winterswijk): 6-4.
Litac – Treffers 6 (Arnhem): 7-3.
Atak 1 (Aalten) – Litac: 6-4.


www.litac.nl