Groepsfoto in het nieuwe tenue op de vlinderbrug in Lichtenvoorde.
Groepsfoto in het nieuwe tenue op de vlinderbrug in Lichtenvoorde. Foto: Bernadet te Velthuis

Dit jaar viert Just4Fun Biking het 10-jarig bestaan

Nieuw clubtenue Just4Fun Biking

Lichtenvoorde - In het jubileumjaar van de mountainbikeclub Just4Fun zijn alle leden volledig in een nieuw tenue gestoken dankzij de bijdrage van diverse sponsoren. De club bestaat 10 jaar en viert dit jubileum met diverse activiteiten.

Op het jubileumfeest 8 maart jongstleden konden de leden voor het eerst het nieuwe tenue bewonderen en waren het erover eens dat de kledingcommissie een prachtig tenue had samengesteld, waarbij de clubkleuren rood, wit en blauw wederom de boventoon voeren.

Zondag 19 april werd een prachtige tocht gereden richting Duitsland onder aanvoering van de bezielende voorrijder Bert. Er werd deze ochtend lekker stevig doorgefietst. Dit met het oog op de sportieve uitdaging die de club in september tijdens een tocht in Oostenrijk wacht. Sportief fietsen met een goede balans tussen plezier en prestatie staat hoog in het vaandel van de club. Naast de mountainbike 3-daagse in Oostenrijk, staan dit jaar ook de grote evenementen Limburgs Mooiste en Sallands Mooiste op de agenda. In september volgt een jubileum verrassingstocht, waarbij alle leden een aantal gastrijders uitnodigen. Kortom, Just4Fun kent dit jaar vele sportieve hoogtepunten, waarbij de club zich in het mooie tenue zeker kan laten zien, dankzij de financiƫle bijdrage van de sponsoren.