Alle meiden kunnen terugkijken op een goed wedstrijdseizoen .
Alle meiden kunnen terugkijken op een goed wedstrijdseizoen . Foto: Bernadet te Velthuis

Zes meiden hebben weten te plaatsen voor deze finale in Doetinchem

Finale 5e divisie KSH in Doetinchem

Harreveld - Op zaterdag 25 april was de finale voor de 5e divisie in de turnhal in Doetinchem.

Maar liefst 6 meiden van KSH hebben zich na 3 voorrondes weten te plaatsen voor deze finale in Doetinchem, een hele knappe prestatie. Namens KSH waren er twee trainsters aanwezig om de meiden op beide banen te kunnen begeleiden en op de tribune zaten ook veel ouders en andere fans om de meiden aan te moedigen.

Uitslagen
Maud Houwers, pupil 1, 16e. Ellis Schutten, junior supplement F, 6e. Isa Krabbenborg, junior supplement F, 28e. Marit Schutten pupil 2, 17e. Cis klein Gebbinck, jeugd 2 supplement G, 9e. Juul Huinink, jeugd 2 supplement G, 10e.

Alle meiden kunnen terugkijken op een goed wedstrijdseizoen en mogen nu nieuwe onderdelen gaan oefenen en zich alweer voorbereiden op het nieuwe wedstrijdseizoen. De oudste meiden die keuze oefenstof turnen, nemen nog deel aan de toestelkampioenschappen.
KSH wil graag de juryleden Anouk ten Have en Sanne ten Have heel erg bedanken voor het jureren van alle wedstrijden. Zonder hen kunnen de selectiemeiden van KSH niet deel nemen aan wedstrijden. KSH is erg blij met jullie inzet en hulp.