Robin van Reenen speelt zijn monoloog in geboorteplaats Lichtenvoorde

Lichtenvoorde - Robin van Reenen (28) speelt op zaterdag 9 mei en zondag 10 mei zijn monoloog 'Dit is een monoloog voor een jongen die er niet uitziet en die bovendien of bovenal een heel onsympathiek karakter heeft' voor het eerst in zijn geboorteplaats Lichtenvoorde.

Nadat hij onder zijn bedrijfsnaam Act Tough de voorstelling meerdere malen in Amsterdam heeft mogen spelen, wil hij dolgraag het Achterhoekse publiek intrigeren in het vernieuwde cultureel centrum Den Diek.

Opleiding
Nadat hij de theateropleiding in Amsterdam heeft afgerond is Robin vooral werkzaam op het gebied van trainingsacteren. Daarnaast timmert hij aan de weg als acteur bij diverse theater-filmproducties.

Robin is vooral bezig met trainingsacteren

Monoloog
'Dit is een monoloog voor een jongen die er niet uitziet en die bovendien of bovenal een heel onsympathiek karakter heeft' is het verontrustend portret van een jongen die opgaat in zijn obsessies om perfect te zijn. En dan vooral in de ogen van anderen. Vol geestdrift vergelijkt hij zichzelf met figuren als John Lennon, Picasso en Jezus. Gaandeweg blijkt hij echter meer zwakke plekken te hebben dan hij toe wil geven.

Optreden
Robin van Reenen zal de monoloog spelen bij Den Diek, aan de Dijkstraat 30 in Lichtenvoorde. Dit start om 20.00 uur en zal een half uur duren. De entree bedraagt 5 euro. Let op: bij de kassa ter plaatse is alleen contante betaling mogelijk. Meer informatie, zie de website: www.acttough.nl.