Voor de jeugd is er een 'Teenage Party' georganiseerd met eigen DJ

Buurtschap 't Broek trapt volksfeesten af

Ruurlo - Buurtschap 't Broek is er klaar voor. Sinds eind vorige week staat de feesttent al prominent naast café Mentink aan de Groenloseweg te wachten om de 'feestgangers' te begroeten. Zaterdag 9 mei en zondag 10 mei barst het 'Brooksfeest' voor de tweede maal in de vernieuwde vorm los.

De buurtschap is een van de eerste buurtschappen in de gemeente Berkelland die de lange reeks van volks-, (en) school- en buurtfeesten opent. Zaterdagmiddag om 13.30 uur wordt 't Brooksfeest geopend met het traditionele Koningsschieten en vogelgooien voor vrouwen en vogelschieten voor de jeugd. Tevens vinden er klepel,- en schijfschietwedstrijden plaats. Voor de kinderen staan er diverse leuke spellen op het programma. De muzikale omlijsting zal 's middags verzorgd worden door de Tu-Ta-Tuut Roadshow. Om 16.00 uur is er een ballonnenwedstrijd.
Zaterdagavond zal 't Brooksfeest om 21.00 uur worden voortgezet met de bekende band Hike. De tweede dag zal muzikaal verzorgd worden door de band RealTime uit Veldhoek en De Sleppers uit Ruurlo. De muziekmiddag zal om 13.30 losbarsten. Aan de jeugd is ook gedacht. Voor hen wordt er een gratis 'Teenage Party' georganiseerd met eigen DJ in een aparte tent.