Afgelopen weken is er hard gewerkt aan de nieuwe inrichting.
Afgelopen weken is er hard gewerkt aan de nieuwe inrichting. Foto: Bernadet te Velthuis

De Juwelier in een nieuw jasje presenteert sieradenlijn LUCE tijdens Ladies Night

Lichtenvoorde - In de afgelopen weken werd bij de Juwelier op de markt 2 hard gewerkt aan een nieuwe inrichting met o.a. een atelier voor de goudsmid. Jaren deed ze haar werk achter de schermen, maar we vinden dat deze bijzondere ambacht gezien mag worden en geven het daarom nu een prominente werkplek in de winkel. Met een nieuw kleur op de wanden lijkt de winkel in het hart van het Lichtenvoordse winkelcentrum weer als nieuw.

Een mooi moment ook om u vol trots onze sieradenlijn uit eigen atelier te presenteren onder de naam LUCE. Sieraden van LUCE (it.-licht, glanzend) zijn van zilver of goud en geheel naar eigen smaak met prachtige stenen te combineren. Laat u verassen door de elegante eenvoud.

Naast de eigen collectie vervaardigt de gediplomeerde goudsmidse ook een sieraad naar uw eigen persoonlijk ontwerp. Zo heeft ze veel ervaring met verloving- en trouwringen, maar ook gedenk- of rouw(as)sieraden. Ook kan De Juwelier sieraden als nieuw repareren en vermaken. Wilt u uw oude goud en zilver wegdoen, dan bieden zij u een goede prijs.

De Juwelier heeft natuurlijk ook een ruime collectie horloges en schitterende sieraden. Voor zowel klassieke als moderne sieraden in goud, zilver en edelstaal bent u hier aan het juiste adres. Voor hem en voor haar en voor jong en oud.

U kunt De Juwelier vinden op het internet via www.dejuwelier-lichtenvoorde.nl, maar ze zien u graag in de winkel. Kunt u toch niet vinden wat u zoekt, dan helpen ze u ook graag zoeken in de online shop-in-shop. Als ze dan voor u wat kunnen bestellen, doen ze dat graag en ook met de service die u van hen gewend bent.

Woensdagavond 6 mei is tijdens de Ladies Night in Lichtenvoorde op spectaculaire wijze de nieuwe sieradenlijn LUCE gepresenteerd. Daarnaast hadden ze voor alle bezoekers nog een leuke verassing in petto.