Afbeelding
Foto: Bernadet te Velthuis

Chanell Kreileman, Suus Eskes, Julia IJzereef en Indy Grothe turnden hun finalewedstrijd

Suus Eskes 2de bij finale 5de divisie

Lichtenvoorde - Zaterdag 25 april turnden Chanell Kreileman, Suus Eskes, Julia IJzereef en Indy Grothe hun finale wedstrijd in de 5 divisie.

Chanell en Suus turnden in de wedstrijd 1. Sprong ging bij beide meiden erg netjes, het tweede onderdeel brug verliep ook zonder grote fouten en hierop behaalden ze een mooi cijfer. Daarna de balk, Chanell vergat een stukje en viel helaas met de radslag. De rest van de oefening deed ze super netjes zodat ze toch nog een goed cijfer behaalde. Suus bleef staan met de radslag en haar balk ging verder erg goed, alleen een klein foutje bij de salto van de balk af.

Chanell en Suus weten raad met vloeroefening

Het laatste onderdeel vloer. Dit kunnen ze allebei erg goed. Chanell turnde haar oefening foutloos en erg strak. Suus behaalde met haar mooie vloeroefening zelfs een eerste plaats. Chanell behaalde en super mooie 16de plaats en Suus werd zelfs 2de!!
In wedstrijd 2 was Julia aan de beurt. Haar hele wedstrijd ging super goed. Ze maakte nergens grote fouten. Haar vloeroefening ging erg netjes. Ook beide overslagen over de pegasus waren erg mooi. Haar brug oefening was super strak en netjes doorgeturnd. De balk ging met een paar wiebels bijna foutloos. Ze eindigde dan ook op een mooie 14de plaats!
Bij jeugd 2 was Indy Grothe aan de beurt. Haar eerste toestel was brug. Hier had ze een goede oefening. Bij balk heeft ze een strakke oefening laten zien. Helaas had ze een val met de radslag. Bij vloer heeft ze zo goed geturnd dat ze het 2e cijfer heeft gekregen. Bij het laatste toestel sprong heeft ze twee goede overslagen gesprongen. Uiteindelijk is Indy 7e geworden.

Alle vier de meiden super goed gedaan!