Erix D2 zijn overtuigend kampioen geworden.
Erix D2 zijn overtuigend kampioen geworden. Foto: Bernadet te Velthuis

ERIX D2 bekroond het kampioenschap met 5-1 overwinning

Lievelde - Op zaterdagmorgen 2 mei konden de spelers van D2 een goed seizoen bekronen met een kampioenschap. Door een midweekse uitslag van 1 van de concurrenten kon het bij aanvang al niet meer misgaan.

Erix begon goed aan de wedstrijd met in het begin meteen al een paar goede aanvallen. Varsseveld probeerde echter ook te voetballen en bij een 1 op 1 uitbraak bracht de keepster Anouk uitstekend redding. Een vrije trap op de hoek van de 16 meter betekende een prima voorzet van Tim en bij de 2e paal kopte Joep uitstekend tegendraads binnen.
Niet lang daarna was het Tim die met mooi strak schot vanaf de rand 16 binnenkant paal voor 2-0 zorgde. Een terechte ruststand. De 2e helft begon zoals eerste, Varsseveld probeerde wel te voetballen maar Erix had het betere van het spel. Erix kreeg een penalty door een opzichtige duwfout. Deze werd echter gestopt door de keeper.
In één van de opvolgende aanvallen van Varsseveld kwam de bal op de paal maar in rebound werd er toch gescoord. Erix liet zich niet van de wijs brengen en in het vervolg werd uitgelopen naar een 5-1 overwinning door een aantal goede combinaties. Komende week nog 1 wedstrijd en als ook deze word gewonnen dan is daarmee de competitie zonder puntverlies ten einde gekomen. Spelers, trainers en leiders van harte gefeliciteerd!