Iedereen wilde nog voor de laatste prijzen en hoogste kruisjaseer gaan

Slotavond kruisjassen Harreveld

Harreveld - Een kaartavond op de dag van de Arbeid, het moest wel extra inspanning geven. Door de gedrevenheid bracht het spanning in alle drie de ronden, elk koppel wilde er op deze laatste kaartavond van het seizoen wat van maken of beter gezegd nog voor die laatste prijzen en hoogste kruisjaseer te gaan.

Na die eerste ronde leek er al duidelijkheid te zijn, er tekende zich een goed verschil tussen de winnaars en verliezers. Maar in de 2e ronde was het precies omgedraaid, eerdere winnaars werden de verliezers en dat betekende wat voor de laatste speelronde. Allen stonden op scherp, oplettend werd er goed ingetroefd en de inzet werd met verrassend hoge scores beloond.

De koplopers na ronde twee, het duo Tankink – Reukers lieten zich echter niet van de wijs brengen, bleven geconcerteerd hun "kaartje"leggen. Nu moesten de beide Jopies, wederom op jacht voor de hoogste eer echter het "kaartlootje" leggen en werden Tankink – Reukers met grote voorsprong de laatste winnaars van dit kaartseizoen. De poedelstrijd bleef ook tot de laatste gift, bloed, zweet, maar geen tranen en met 10 punten verschil was de poedeltroost voor de dames Kolkman – de Droog.

Een poedelproost was voor hen het laatste op deze kaartavond die werd afgesloten met een zeer smakelijke hap. In een gezellig einde was er speciaal dank aan alle kruisjassers van het hele seizoen, aan de locatie beheerder en hun medewerk(st)ers, aan de leveranciers voor de steeds geweldige prijzen.Ook nu alvast een uitnodiging voor de start in het nieuwe kruisjasseizoen op vrijdag 18 september.

1;Mevr.Tankink – dhr. Reukers 5030 p. 2; mevr. Hommes - dhr. Konink 4820 p. 3; Kampshof – Temming 4820 p. 4; Kuiperij – Gr. Nibbelink 4680 p.
5; Rietberg – Meekes 4530 p.

Met 3740 punten was de poedelplek voor de dames Kolkman – de Droog.