De roze goodie bags bepaalden het straatbeeld tijdens de Ladies Night.
De roze goodie bags bepaalden het straatbeeld tijdens de Ladies Night.

Lichtenvoorde kleurt roze

Meer dan tweeduizend bezoekers Ladies Night

Lichtenvoorde - "De weergoden lieten ons misschien een beetje in de steek, maar de ladies zeker niet", laat de organisatie van de Ladies Night enthousiast weten. Woensdag 6 mei hebben ruim tweeduizend dames de tweede editie van het evenement in het centrum van Lichtenvoorde bezocht. "We hadden tweeduizend roze goodie bags uitgedeeld en niet iedereen heeft een tasje ontvangen."

De dames en hun roze tasjes bepaalden deze woensdag tussen 16.00 en 22.00 uur het straatbeeld in Lichtenvoorde. Ook de Lichtenvoordse leeuw op de Markt had zich aangepast aan het thema. Gehuld in roze rokje en sjaal overzag hij het levendige tafereel in zijn binnenstad.
Bezoekers van het shopping event kregen behalve de presentjes in de goodie bag ook tal van leuke activiteiten door de Lichtenvoordse ondernemers voorgeschoteld. De organisatie is erg blij met de medewerking van hen. "Ze zijn echt superactief geweest", aldus de organisatie. "Er waren diverse demonstraties, modeshows, de dames konden hun nagels laten doen, de huid laten scrubben, een hennep tatoeage laten zetten en nog veel meer."
Ook was er een prijspuzzeltocht. In de deelnemende zaken waren letters verstopt, waarmee een slagzin moest worden gevormd. De drie prijswinnaressen Paulien Krabbenborg, Sanne Scheinck en Marga Engelberts ontvangen ieder vier kaarten voor het Keifestival.
Wanneer de ladies uitgeshopt waren of even op adem wilden komen, konden ze terecht in de cafés, bars en restaurants voor bubbles en bites. DJ Dennis en een illusionist zorgden voor de nodige entertainment.

Opvang voor mannen
De mannen werden deze avond overigens niet helemaal overgeslagen. Terwijl hun vrouwen en vriendinnen het centrum innamen, bood Obbink hen onderdak. Daar konden zij zich vergapen aan de laatste snufjes op het gebied van elektronica die door verschillende vertegenwoordigers werden gedemonstreerd.


Zie pagina 24 voor een fotoreportage