De kandidaten mochten allemaal een bos bloemen in ontvangst nemen.
De kandidaten mochten allemaal een bos bloemen in ontvangst nemen. Foto: Bernadet te Velthuis

Geslaagden EHV-kind

Lichtenvoorde - Deze week zijn er weer vijf gelukkige kandidaten bij de EHBO-vereniging Lichtenvoorde.

Van alle vijf kandidaten kon instructeur Ben Arentsen na de toets van de cursus EHV-kind, vaststellen dat zij over voldoende kennis en vaardigheden beschikken om het certificaat Eerst Hulp Verlener aan kinderen in ontvangst te kunnen nemen. Mirjam Brussen, Jolies Eijmers, Marlies Peet, Aafke te Plate en Annelies Schuurman zijn er zichtbaar mee in hun nopjes.


Derde 'Hart en Ziel' Vivente

Lichtenvoorde - Kleinkoor Vivente brengt, onder leiding van dirigente Annette Weterings, op 17 mei de derde "Hart en Ziel" van dit seizoen ten gehore in de sfeervolle Johanneskerk in Lichtenvoorde.

Kleinkoor Vivente liet zich inspireren door het radioprogramma 'Hart en Ziel', hetgeen komende zondagmiddag tot uiting komt in Italiaanse, Latijnse, Franse en Engelse a capella liederen van oude meesters en hedendaagse componisten. Het programma wordt afgewisseld met verhalen of gedichten passend bij het thema van deze Hart en Ziel: 'Liefde en Lente'. U bent van harte welkom om op 17 mei van 17.00 tot ca. 18.00 uur in de Johanneskerk, Rentenierstraat 9, Lichtenvoorde te komen kijken en luisteren. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op de website.


www.vivente.harreveld.nl

Kleinkoor Vivente.