Zwemles in kleine groepjes bij Aquafit.
Zwemles in kleine groepjes bij Aquafit. Foto: PR

AquaFit Bewegingscentrum start met
nieuwe zwemlesgroepen

Harreveld - Zodra een kind 4 á 5 jaar is, wordt het tijd voor zwemles. Immers komen vanaf die leeftijd steeds vaker de kinderfeestjes, vakanties bij zee en het zwembad en andere situaties in de buurt van (diep) water voorbij. Het is dus enorm belangrijk dat uw kind goed kan zwemmen. AquaFit Bewegingscentrum leert uw kind goed en veilig zwemmen in een prikkelarme lesomgeving.

Niet voor niets kreeg het zwemteam van AquaFit de kwaliteitsbeoordeling 'bijzonder goed'door het Nationaal Platform Zwembaden. En let op: AquaFit start eind mei met een nieuwe zwemlesgroepen. Geeft u uw kind nu op, dan kan het eind mei meteen beginnen.
Bij AquaFit in Harreveld krijgen de kinderen zwemles in groepjes van maximaal 9 kinderen. Ook krijgt er maar één groep tegelijkertijd les en is de zwemles de enige activiteit die op dat moment gaande is in het zwembad. Uw kind leert zo dus zwemmen in een prikkelarme omgeving zonder verdere afleiding. Het zwembadwater van AquaFit is bovendien 33 graden warm, klappertanden is niet aan de orde.
Bij de Dol-fijne zwemlessen van AquaFit staan persoonlijke aandacht, veiligheid en deskundigheid voorop. Zo leert uw kind vanaf les 1 weerbaarder te worden in het water. Bovendien is er voor ieder kind persoonlijke aandacht en wanneer nodig kan een kind extra één-op-één les krijgen.
Meerdere keren per jaar wordt de kwaliteit van de zwemlessen gecontroleerd door een controleur van het Nationaal Platform Zwembaden. Een citaat uit het NPZ-beoordelingsrapport: "De kinderen deden het super. De kwaliteit van het zwemmen was bijzonder op alle onderdelen. Hier kunnen vele zwembaden een voorbeeld aan nemen. Maar wat wil je ook met zo'n enthousiast docententeam."
Wilt u uw kind ook leren zwemmen? Neem dan contact op met AquaFit Bewegingscentrum in Harreveld via 0544-375289 of kijk op de website.


www.aquafitbewegingscentrum.nl