Longa E2 kampioen 2014-2015.
Longa E2 kampioen 2014-2015. Foto: Bernadet te Velthuis

Ondanks dat de wedstrijd niet bepalend was, was het geen 'kat in het bakkie'

Longa E2 ongeslagen kampioen

Lichtenvoorde - Longa '30 is weer een kampioen rijker. Zaterdag 2 mei was het dan zover. De jongens van Longa E2 konden kampioen worden in de voorjaarscompetitie. Alle wedstrijden waren glansrijk gewonnen met nog twee wedstrijden te gaan. In Lichtenvoorde werd het kampioenschap een feit met een 5-0 overwinning op VV Vosseveld E2.

Hoewel de laatste wedstrijd op 9 mei tegen Grol E3 niet meer bepalend was, bleek het toch geen 'kat in 't bakkie'. Na een spannende wedstrijd kwam uiteindelijk het verlossende eindsignaal van de scheidsrechter en kwam de eindstand op 2-2.

Longa E2 is ongeslagen kampioen geworden met 31 punten uit 11 wedstrijden en een doelsaldo van 58. Een terechte kampioen! Het feestje barstte los.
Na de feestelijke huldiging met oorkonde, medaille en patat bij de Treffer in Lichtenvoorde hebben de jongens nog een prachtige dag gehad.

Op de foto v.l.n.r.: Achter: Michel Schutten (trainer), Berry Seesing (leider), Joost Boekelder (trainer) en Ronald Damen (leider). Voor: Sten Kremers, Rowan Schutten, Thieme Damen, Finn Seesing, Thomas Addink, Gijs Grevink, Thijs Domhof, Cas Berendsen en Luuk Boekelder.