Groei & Bloei prominent aanwezig op
Achterhoekse Streekproducten Markt

Lievelde - Op 25 mei, Tweede Pinksterdag, wordt zoals gewoonlijk weer de Achterhoekse Streekproducten Markt georganiseerd bij Kaasboerderij Weenink in Lievelde. Dit jaar al voor de 15e maal. De laatste jaren verleent Groei & Bloei medewerking aan dit evenement waar jaarlijks ruim 4000 bezoekers op af komen.

In de grote tent bij kaasboerderij Weenink zullen cursisten weer prachtig bloemwerk tentoonstellen en zullen ook diverse demonstraties gegeven worden. Ook is in de Groei & Bloei stand te zien dat de vereniging meer is dan alleen bloemschikken. Als extra attractie is er een 'plantendokter' uitgenodigd die vele vragen kan beantwoorden over planten die een probleem hebben. Stel gerust een vraag, neem een foto mee, of neem de betreffende plant eventueel mee. Nieuw dit jaar is dat de Bonsai-vereniging 'Goyomatsu' zowel een tentoonstelling als een demonstratie verzorgt. Thuisbasis van deze vereniging is Winterswijk, maar zij hebben ook veel actieve leden in Groenlo, Lichtenvoorde en Aalten.

Er is een plantendokter aanwezig

Oud-cursisten en cursisten die het leuk vinden om een keer een bloemstuk te maken voor de bloemwerktentoonstelling kunnen hun bloemstuk met als thema 'Tegenstellingen' op zaterdag 23 mei tussen 14.00 en 15.00 uur inleveren bij de tent op het tentoonstellingsterrein.
Groei & Bloei-leden ontvangen geen korting op de entreeprijs maar wel een leuke attentie bij de Groei & Bloei-stand, op vertoon van hun lidmaatschapspasje.
Maar er is natuurlijk nog veel meer, ongeveer 100 standhouders zullen u laten zien wat het buitenleven zo mooi maakt in de Achterhoek. Ook de creativiteit staat hoog in het vaandel; 'creativiteit uit eigen regio' is dan ook niet voor niets de uitdrukking die al jaren op de posters staat. Er zullen meerdere kwekers aanwezig zijn en ook tuingereedschap zal er te vinden zijn. Daarnaast is er een heus kinderplein waar kunst centraal staat.
Het belooft weer een b(l)oeiende dag te worden.