Drie jubilarissen met oorkonden en boeketten.
Drie jubilarissen met oorkonden en boeketten. Foto: Bernadet te Velthuis

Gemengd Koor Lichtenvoorde huldigt
jubilarissen

Lichtenvoorde - Aan het einde van de jaarvergadering van het Gemengd Koor Lichtenvoorde op 12 mei, werden 4 leden in het zonnetje gezet.

Truus Kemperman is al 40 jaar lid is en heeft zich met veel energie ingezet voor het koor, o.a. tijdens korenfestivals in Nijmegen, Rotterdam en Lingen. Ook was zij twee keer bestuurslid en is zij al jaren koormeester. Truus kreeg een oorkonde en een zilveren jubileum-speld.
Ook Addie van Vliet is 40 jaar lid. Zij heeft zich zeer verdienstelijk gemaakt o.a. als lid van de muziekkeuzecommissie, speelde piano bij extra repetities en werkte mee aan de vertalingen of het fonetisch weergeven van teksten in vreemde talen. Ook Addie kreeg een oorkonde en een zilveren jubileum-speld uitgereikt.
Agnes Berendsen werd ook gehuldigd. Zij kreeg van de voorzitter een oorkonde voor haar 12 ½ jarig lidmaatschap van het koor, waarvan 9 jaar als bestuurslid. Zij verzorgde de contacten met de media en maakt nog steeds foto's van optredens van het koor en is lid van de activiteitencommissie.
De vierde jubilaris, Theo Baks, kon om gezondheidsredenen helaas niet aanwezig zijn. Hij is 12 ½ jaar een gewaardeerd lid van het koor. De oorkonde en het boeket bloemen werden hem thuisbezorgd. Tot slot volgde na de foto nog een gezellig samenzijn.