Afbeelding
Foto: Bernadet te Velthuis

Mede dankzij de sponsoren hebben de kinderen weer kunnen genieten

Geslaagd jeugdkamp HV Erix

Lichtenvoorde - Afgelopen weekend heeft het jaarlijkse jeugdkamp van Handbalvereniging Erix plaats gevonden. Met een nieuw record aantal enthousiaste handballertjes werd vrijdagmiddag de reis richting de accommodatie gestart. Bij aankomst werden al snel de slaapplekken verdeeld en konden de activiteiten beginnen.

Een spannend kampvuur verhaal over het snoepmonster met daaropvolgend een griezelig spel in het bos heeft deze zonnige dag afgesloten. Zaterdag zijn de kinderen flink moe gemaakt met gehandicapten handbal en een uitgezette vossenjacht in Haaksbergen. Na de buik goed vol gegeten te hebben heeft ieder kind zich opgedoft voor de gala-avond waar de kinderchampagne rijkelijk vloeide en veel geld werd verdiend (of verloren) tijdens de casinospelletjes. Zondag werd er aan het ontbijt uit volle borst gezongen voor de jarige en hebben de kinderen nog even lekker geklommen en gezwommen bij het Rutbeek. Al met al een super leuk en geslaagd jeugdkamp, bedankt allemaal.
Uiteraard willen we de sponsoren ook bedanken voor hun bijdrage aan deze editie van het jeugdkamp. Mede dankzij jullie hebben de kinderen ook dit jaar weer kunnen genieten van het kamp. Bedankt!