Longa-weekend staat voor de deur

Lichtenvoorde - In het weekend van 29, 30 en 31 mei zal voor de eerste keer het seizoen-afsluitende Longa'30 Weekend plaatsvinden, dat jaarlijks terug zal keren. Dit weekend is voor alle Longa-leden en de organisatie hoopt velen van hen te verwelkomen op een of meerdere dagen en vooral op de feestmiddag op zondagmiddag 31 mei.

Het programma ziet er als volgt uit: Op vrijdag 29 mei zal vanaf 18:00 uur het Longa'30 Weekend beginnen met een pupillenkamp voor de jongste jeugd (van de mini's tot en met D jeugd). Op zaterdag 30 mei zullen in de ochtend en het begin van de middag voor de jongste jeugd diverse activiteiten plaatsvinden waaronder een onderling voetbaltoernooi; om 16:00 uur zullen zowel de G-senioren als de G-jeugd een wedstrijd op het hoofdveld spelen. De G-senioren zullen tegen een gelegenheidsteam van Longa'30 bestuurders spelen; voor de oudere jeugd (B- en C- jeugd en de A-meiden) zal 's avonds vanaf 17:00 uur een leuke instuif plaatsvinden vol met activiteiten.
Op zondag 31 mei zal door de senioren en de heren A-teams vanaf 09:30 uur in de ochtend en vroege middag het jaarlijkse onderlinge Jan Wichman toernooi worden afgewerkt; in de middag zal om 13:30 uur het grote Longa'30 feest beginnen. Dit feest is voor iedereen die bij Longa'30 betrokken is, de leden, de donateurs, de vrijwilligers en de supporters. Naast muziek en de nodige versnaperingen zullen ook de jaarlijkse huldigingen plaatsvinden door het bestuur, de Supportersvereniging en het eerste elftal van Longa'30. Voor de jongeren zullen diverse spelattributen aanwezig zijn. Het Longa'30 weekend zal worden afgesloten om circa 18:00 uur; de organisatie denkt dat er een massale opkomst zal zijn en hoopt dat deze eerste keer een begin mag zijn van een jaarlijks terugkerende traditie.