Michiel Krajenbrink zet in op de zogeheten autodetailing.
Michiel Krajenbrink zet in op de zogeheten autodetailing. Foto: Ferry Broshuis

Nu ook autodetailing in pakket

Mikra Lakschadeherstel groeit verder door

Lichtenvoorde - Michiel Krajenbrink die met veel succes zijn Mikra Schadeherstelbedrijf voert aan de Edisonstraat 3B, heeft na 4 succesvolle jaren het pakket aan werkzaamheden uitgebreid.

Het eenmansbedrijf is intussen vooral bekend omdat Sportrepair wordt toepast; dat is herstel van schade aan auto's waarvan de beschadigde plek niet groter is dan een A4 formaat. Door de beperkte grootte van de beschadigde plek is het een spuittechniek die qua kosten vaak wel 40 tot 60% lager ligt dan bij traditioneel herstel. Enkele jaren geleden heeft hij die werkzaamheden die aanvankelijk gericht waren op de occasions ook uitgebreid tot de particuliere autobezitters. Omdat herstel thuis vaak niet goed mogelijk is wegens de weersinvloeden bent u welkom aan de Edisonstraat 3B om krasjes en dergelijke snel en vakkundig te laten herstellen.

Autodetailing; schoon van blok tot remklauw

Omdat Michiel door de week vaak op locatie werkt kunt u het beste telefonisch een afspraak maken en dat kan continu onder nummer 0620673831.

Uitbreiding pakket
Waar hij nu ook volop op inzet is de zogeheten autodetailing, zeg maar in gewoon Nederlands het exclusief poetsen van uw auto. Hij heeft daar wel een treffende formulering voor: daar waar het 'gewone' poetsen van de auto ophoudt begint autodetailing. Dat wil zeggen dat alles tot in de kleinste details wordt behandeld, van het motorblok tot de wielbouten en van de bekleding tot de remklauw.

Kleine krasjes worden weggehaald door de lak deels te schuren waardoor deze ook niet meer terugkomen en daardoor ontstaat er een zeer diepe glans in de lak. Lederen bekleding en cabrio daken worden geïmpregneerd voor een langere levensduur. Het is vooral bedoeld voor het luxer autosegment, eigenaren die hun auto nog mooier en glimmender willen dan dat hun heilig bezit al doet. Het zijn allemaal werkzaamheden die wel zo'n 20 uur tijd vergen, maar dan heb je ook een werkelijk meer dan mooi uitziende auto terug. Michiel Krajenbrink krijgt voortdurend enthousiaste reacties als deze werkzaamheden zijn uitgevoerd en dat geeft hem extra motivatie om daarmee door te gaan.

Ramen tinten
Ook het tinten van de ramen (blinderen van autoruiten) is een werkzaamheid die hij steeds meer uitvoert. Het geeft niet alleen een luxe uitstraling, maar zorgt er ook voor dat het langer koel blijft in de auto doordat de folie UV straling tegenhoudt en dus ideaal is met kleine kinderen die achterin zitten. Hebt u interesse dan kunt u een altijd afspraak maken onder nummer 0620673831 of u kunt op zaterdagmorgen van 09.00 uur- 1300 uur langs komen voor een vrijblijvende offerte of advies op het adres Edisonstraat 3B in Lichtenvoorde.