Zaterdag 23 mei hebben zij appelflappen verkocht bij Jumbo Bennink.
Zaterdag 23 mei hebben zij appelflappen verkocht bij Jumbo Bennink. Foto: Bernadet te Velthuis

Appelflapactie bij Jumbo Bennink voor KWF/ Alpe d'Huzes groot succes

"You'll never walk alone"

Lichtenvoorde - Helaas kan bijna een ieder zijn of haar omgeving een persoon noemen die kanker heeft of heeft gehad. Zo ook het team "You never walk alone". In 2012 kwam het wel heel erg dichtbij. Kort en heftig was de strijd die Walter te Brake helaas niet won. Elke dag een gemis voor zijn vrouw, kinderen, familie en vrienden. Om een bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker wilden zij graag iets doen.

Al 2 jaar eerder zijn ze naar de Alpe d'Huzes geweest. Zo hebben Ruben Busch (2013), Rachel en Jeroen Bulk Busch (2013 & 2014) de berg op gefietst voor het goede doel het KWF. Een bijzondere ervaring om mee te maken zowel als deelnemer als toeschouwer. Om je heen voel je verdriet van mensen die er niet meer zijn, maar ook blijdschap van mensen die kanker hebben overwonnen, kanjers die de finishlijn halen.

Er is meer dan 800 euro opgehaald voor KWF

Team "You never walk alone"
Dit jaar is het de 10de keer dat dit evenement georganiseerd word. 690 teams bestaande uit meerdere mensen gaan dit jaar de berg op fietsen, hardlopen, wheelen of wandelen. Dit jaar bestaat het team "You'll never walk alone" uit: Hester, Marin en Bjarne te Brake, Ruben Busch, Natasja te Linde, Jan Busch, Rachel Bulk Busch, Jeroen Bulk, Emma en Noud van Zweeden.

Appelvlappen actie
Zaterdag 23 mei hebben zij voor dit goede doel appelflappen verkocht bij Jumbo Bennink. Meer dan 750 appelflappen zijn er verkocht. De actie was zo succesvol dat er zelfs klanten even moesten wachten tot de warme appelflappen weer klaar waren. Meer dan € 800 euro is er opgehaald door de verkoop en de vrije giften pot. Deze donatie neemt het team donderdag 4 juni mee naar boven. Namens Hester, Maarten, Marin, Jan, Helma, Rachel, Ruben en Natasja willen wij graag via deze weg ieder bedanken voor het kopen van onze kraam. Ook zeker in het bijzonder Pascal Bennink en Jumbo Bennink die de appelflappen en de ruimte hebben gesponsord. Mocht u nog een donatie willen doen, dat kan via de website http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl o.v.v. 'Teamnaam: BIG Challenge 7 You'll never walk alone'.