KSV Voetbal huldigde tijdens het 80 jarig jubileum 3 nieuwe ereleden: v.l.n.r. Jos Overkamp, Jos Lageschaar en Hemmie Wolterink.
KSV Voetbal huldigde tijdens het 80 jarig jubileum 3 nieuwe ereleden: v.l.n.r. Jos Overkamp, Jos Lageschaar en Hemmie Wolterink. Foto: Bernadet te Velthuis

Geslaagd toernooi met BBQ en huldiging 3 ereleden

KSV Voetbal viert 80-jarig jubileum

Vragender - Het jaarlijkse huistoernooi stond dit jaar in het teken van het 80 jarig jubileum. De jeugd streed onderling tijdens een spannend toernooi, gevolgd door een penalty bokaal, waarbij de tribune was gevuld met een dolenthousiaste menigte. Ook de junioren en senioren streden onderling in een toernooi, waarin met maar liefst 10 gemixte teams werd gestreden om de eeuwige roem. Tussen de bedrijven door werden de A1 en Dames 1 onder een welverdiend applaus gehuldigd voor het behalen van het kampioenschap in het afgelopen seizoen.

Toen de activiteiten op de velden waren afgelopen, was het tijd voor de gezellige afsluiting in en rond de kantine. Eerst werd de prijsuitreiking van het huistoernooi gedaan, waarna nog een aantal spelers van KSV 1 op ludieke wijze werden bedankt voor hun bewezen diensten. Marnix Hanselman, Stefan Wolterink, Rob Gebbink en Arjan van de Wolfshaar hadden namelijk alle 4 aangekondigd volgend seizoen in een lager elftal te willen voetballen.

Hierna volgde de huldiging van een drietal ereleden: Jos Lageschaar, Hemmie Wolterink en Jos Overkamp. Alle drie zijn inmiddels 50 jaar spelend lid van KSV Voetbal, een prestatie van formaat, die tot nu toe door slechts 3 andere personen is geleverd.
Na alle officiƫle zaken was het tijd voor de feestelijkheden rondom het 80 jarige bestaan van KSV Voetbal. Er was een jubileum BBQ geregeld voor alle leden, vrijwilligers en sponsoren en aansluitend deden Niek Weenink en Coen Boschker een stukje over het afgelopen seizoen in het licht van het jubileum en afscheidnemende spelers. Daarna werd nog gezellig feest gevierd en wist de DJ de mensen tot laat in de avond te vermaken.

Al met al was het een geslaagde dag in het teken van het 80 jarig jubileum van KSV Voetbal! Kijk op de website voor de foto's.


www.ksv-vragender.nl