Rik Groothuis (links) en  Tim Peters.
Rik Groothuis (links) en Tim Peters.

Loco Eten en Drinken aangenaam verrast door verkiezing

Gezelligste terras Oost Gelre

Lievelde - Het in de gehele regio inmiddels erg populaire Café-Restaurant Loco Eten en Drinken in Lievelde heeft in haar nog maar korte bestaan reeds een mooie prijs in de wacht gesleept. Bij de verkiezing van het gezelligste terras van de gemeente Oost Gelre kwam het horecabedrijf van het duo Rik Groothuis en Tim Peters namelijk als de grote winnaar uit de bus. Een prijs waarmee de beide jonge en enthousiaste ondernemers erg in hun sas zijn en die ze tegelijkertijd aanpakken om op de ingeslagen weg door te gaan.

De verkiezing 'Gezelligste Terras van Oost Gelre' is een initiatief van de landelijke organisatie gezelligsteterras.nl. De verkiezing 'Gezelligste Terras 2015' wordt voor de tweede keer georganiseerd. Een en ander vindt in principe in iedere gemeente in Nederland plaats. Naast de uitverkiezing mag Loco Eten en Drinken nu ook nog meedingen om uitgeroepen te worden tot het gezelligste terras van de provincie Gelderland en zelfs van heel Nederland.

Viertal terrassen genomineerd in Oost Gelre

In de gemeente Oost Gelre waren deze keer een viertal terrassen genomineerd, te weten Café-Restaurant Beneman in Vragender, Grand Café Markt 5 in Lichtenvoorde, Drank- en Spijslokaal Markant in Lichtenvoorde en Loco Eten en Drinken in Lievelde. Bij de jurering, die ditmaal liep in de periode van 1 mei tot 12 juni, draait het met name om de aspecten locatie, interieur c.q. inrichting, aankleding, sfeer en klantvriendelijkheid. Op alle onderdelen kwam Loco met de meeste stemmen en de hoogste waarderingscijfers en dus met stip als winnaar naar voren. Een puike prestatie derhalve voor een bedrijf dat nog geen jaar bezig is.

Rik Groothuis en Tim Peters zijn dan ook erg blij, trots en dankbaar met deze publieksprijs. "Dit betekent dat wij nu al echt gewaardeerd worden door onze gasten. Een mooi gebaar, want daar doe je het uiteindelijk allemaal voor," aldus Tim Peters. Aangevuld door Rik Groothuis: "Wij zijn nog geen jaar bezig en dan al zo'n hoofdprijs in de wacht slepen. Dat geeft niet alleen ons beiden, maar het gehele team een bijzonder goed gevoel. Want zeker in een horecabedrijf als de onze moet je het met elkaar doen. Daarnaast geeft deze prijs ons extra veel voldoening omdat je door het publiek wordt gekozen en dat ook nog eens uit een aantal van vier. Dit komt de motivatie van ons allen alleen maar ten goede."

Tim en Rik beschouwen deze onderscheiding bovendien als een mooi signaal vanuit de markt. "Wij gaan er dan ook verder mee om de kwaliteit en de sfeer te bewaken en daar waar mogelijk nog verder te verbeteren. Met de slogan 'Mooie momenten verdienen een bijzondere plek, beleef 't bij Loco' slaat dit dynamische horecabedrijf dan ook de spijker op z'n kop. Na een ingrijpende verbouwing is de totale beleving dan ook bijzonder te noemen. Tot in het kleinste detail is zowel het interieur als het terras aangepast aan de eisen van deze tijd. Met een heel eigen, authentieke sfeer appelleert Loco aan het 'feeling good' principe, waarbij een totaalbeleving centraal staat. Het totaalplaatje moet kloppen."

Loco Eten en Drinken is gehuisvest in het voormalige karakteristieke pand van HCR Reijrink in Lievelde.


www.locolievelde.nl