De Oude Maat is de locatie van het eerste Boerenerfconcert.
De Oude Maat is de locatie van het eerste Boerenerfconcert. Foto: PR

Nieuw initiatief van PaaspopKlassiek:
Boerenerfconcerten

Zieuwent - Op zondag 5 juli om 20.00 uur wordt er op een bijzondere locatie een openluchtconcert georganiseerd met Capella del Arte.

Muziek is van alle tijden, maar niet alle tijden hebben dezelfde muziek. Capella del 'Arte neemt u graag mee op ontdekkingsreis door de wondere wereld van de Renaissance-muziek. Zij maken daarbij gebruik van replica's van originele instrumenten en kleding uit die tijd. Het negenkoppige ensemble maakt gebruik van renaissance-trombones, schalmeien en pommers (voorloper van de hobo), dulcianen (voorloper van de fagot) en een uitgebreid arsenaal aan slagwerk.
Capella del Arte, opgericht in het voorjaar van 2014, staat onder de bezielende leiding van Norbert Kunst. U zult stukken horen van diverse componisten uit de vroege en late renaissance, van verschillende nationaliteiten. De duur van het concert is inclusief de pauze 1,5 uur.

Dit zal het eerste concert zijn van een aantal boerenerfconcerten op jaarbasis in Oost Gelre. Deze aftrap vindt plaats aan de Oude Maat 2a in Zieuwent.
Entree (geen voorverkoop) inclusief een kop koffie/thee bij binnenkomst en een drankje in de pauze: €10,00.
Om comfortabel te zitten kunt u uw eigen stoel meebrengen.


www.paaspopklassiek.nl