Popkoor Friends met Wendy Hijink van de Rommelpot.
Popkoor Friends met Wendy Hijink van de Rommelpot.

Popkoor Friends geeft tuinconcert bij De Rommelpot in Winterswijk

Het rommelt in de pot bij Friends

Winterswijk - Maak u geen zorgen; het gaat super met popkoor Friends. Ze hebben net enkele mooie optredens achter de rug en nu willen ze u uitnodigen voor het tuinconcert op zondagmiddag 28 juni vanaf 14:00 uur bij Restaurant De Rommelpot aan de Meekertweg 8 in Winterswijk. Er is de afgelopen periode een bijzondere samenwerking ontstaan tussen Wendy Hijink en haar team van de Rommelpot en het popkoor Friends.

Een enthousiast (bestuurs)lid van Friends is het afgelopen jaar verliefd geworden op de Rommelpot als uitvalsbasis voor wandelingen in de prachtige bosrijke omgeving aan de rand van het Korenburgerveen.

Ze raakte in gesprek met eigenaresse Wendy en haar ouders; er was gelijk een muzikale klik en het gevoel meer samen te doen.

Muzikale klik en structurele samenwerking

Samenwerking
Dit is uitgemond in een structurele samenwerking waarbij de Rommelpot de Winterswijkse thuisbasis is voor het Lichtenvoordse koor Friends.
Voor de Rommelpot is de samenwerking met Friends een concrete mogelijkheid invulling te geven aan het streven om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.
En tegelijkertijd meer bekendheid te verwerven.

Tuinconcert
Het tuinconcert van popkoor Friends is heel laagdrempelig; geen entreekosten en iedere muziekliefhebber is welkom ook als je even een paar lekkere nummers mee wil genieten.

Repertoire
Het repertoire is heel veelzijdig: van Stairway to heaven tot de Roling Stones medley. Stilzitten is niet nodig, u kunt mee swingen en zingen.

Reserveren
Reserveren is niet nodig, maar mag natuurlijk wel. Reserveren kan via het telefoonnummer of e-mailadres.


0543- 750275
info@restaurantderommelpot.nl