Vakkundige voorlichting over het assortiment.
Vakkundige voorlichting over het assortiment.

De gehele dag worden demonstraties gegeven met vouwwagens

Caravan- en vouwwagendag bij Obelink

Winterswijk - Er zijn ontelbare manieren om vakantie te vieren. Aanbieders van cruises, hotels en resorts bieden enorm veel aan, maar niets bied je zoveel vrijheid, avontuur en plezier als kamperen.

Ook voor de kinderen is het fantastisch. Lekker de hele dag buiten zijn. Wie kampeert, heeft altijd zijn eigen huis en spullen bij zich. Je eigen bed, kookspullen, noem maar op. De modernste kampeermiddelen hebben zelfs airco, warmwater, en zonnepanelen. Luxe kamperen is een trend.

Maar je kunt kamperen natuurlijk zo luxe of eenvoudig maken als je zelf wilt. Het gaat om de vrijheid, de ontspanning en het buitenleven.

Informatiestands, demonstraties en veel acties

Ultieme kampeervakantie
Bij Obelink in Winterswijk vind je alles voor je ultieme kampeervakantie. Van luxe caravans, fijne tenten, handige luifels tot hippe vrijetijdskleding. Bij Obelink kun je winkelen in 65.000 m2 overdekte showroom.

Op alle afdelingen kunt u vakkundig voorgelicht worden over het enorme assortiment. Zoveel keus vind u nergens. Het winkelen is een ware belevenis door de grote van de winkel, het enorme assortiment en de sfeer.

Caravan- en vouwwagendag
Op zondag 28 juni wordt er bij Obelink een caravan- en vouwwagendag georganiseerd. De kok van Campingaz komt koken op de nieuwste barbecue en u mag proeven, de Truma mover wordt gedemonstreerd op de caravanafdeling, informatiestands over campings zijn aanwezig en er zijn veel acties. Zo krijgt u bij aankoop van een nieuwe caravan 2 vouwfietsen Izofolt 216 gratis en er zijn extra scherpe prijzen voor de overjarige modellen Hobby caravans.

De hele dag geven wij demonstraties met vouwwagens. De vakantie-voorpret kan beginnen.

Voor een hapje en een drankje kunt u in het sfeervolle restaurant terecht. Kijk op de website voor meer informatie over dit evenement.


www.obelink.nl