De regen mocht de pret niet drukken.
De regen mocht de pret niet drukken.

Volgende week staat de NFF regio in Nunspeet op het programma

Vele bekers mee naar huis op Vaderdag

Lichtenvoorde - Zondag 21 juni begonnen de manches redelijk op tijd en het programma werd vervolgens zonder al te veel vertragingen doorlopen. In totaliteit verschenen 32 FCCL-leden aan de start. Veel jongens hadden nog pap in de benen van de Avond4Daagse.

In de finales van de Open Klasse namen Noud & Stef de beker voor de 1e plaats mee naar huis en ook Finn nam weer een beker mee. Dit keer de beker voor de 3e plaats. De overige finalerijders waren Luuk 7e, Duncan 8e, Jelle T. 8e, Bengt 5e en Kevin 8e.

Na de huldiging van deze rijders werden de finales van de Eigen Klasse verreden. Hierin beten de cruisers het spits af. Mark werd 3e in zijn B-finale, Rik 5e en Sieb 4e in hun A-finale. Na de cruiser-klasse was het de beurt aan de jongste rijders. Jesse en Daan verschenen samen aan de start voor hun B-finale. Jesse behaalde een hele mooie 1e plek met vlak achter zich Daan die als tweede finishte.

Vervolgens de andere vedetten:
Koen, Jelle Kl.H., Luuk en Benjamin : 2e, 4e , 7e, en 8e in de B-finale. Mart en Duncan: 3e en 8e plek in de A-finale, Timo: 2e in de B-finale, Mika : 1e in de B-finale, Finn: 2e in de A-finale, Ayessa: 2e in de B-finale, Michelle, Noud, Bengt en Nick: 1e, 4e, 5e, en 7e in de A-finale, Tycho: 4e in de B-finale, Roel: 4e in de B-finale, Kevin: 2e in de B-finale, Stef: 1e in de A-finale, Kimberley: 4e in de B-finale en Niek : 6e in de A-finale.
Komende vrijdagavond kunnen cruisers en ouders zich lekker uitleven op onze eigen baan. Volgende week zaterdag is het NFF regio in Nunspeet en zondag staat al weer het 5e Afdelings Kampioenschap op de kalender.

Ben je 5 jaar of ouder en lijkt het je ook leuk om eens kennis te maken met deze energieke sport? Kijk op de website, stuur een mailtje of kom naar de baan tijdens één van onze trainingsavonden.


info@fccl.nl
www.fccl.nl