Afbeelding

Achterhoek Cup krijgt een nieuwe hoofdsponsor

Doetinchem/Lichtenvoorde – Het stichtingsbestuur van de Achterhoek Cup presenteert met trots de nieuwe hoofdsponsor Seesing Personeel; "een zeer ervaren en toonaangevend bureau voor uitzenden, werving & selectie en detachering dat in de gehele Achterhoek werkzaam is". Vanaf nu zal deze prestigieuze cup de naam 'Seesing Personeel Achterhoek Cup' dragen.

Voetbal en Seesing Personeel zijn inmiddels onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dennis Seesing, algemeen directeur Seesing Personeel licht toe: "Voetbal is volledig verweven in onze marketingstrategie. Dit is vanwege de grote maatschappelijke rol die voetbal speelt in het dagelijks leven van jong en oud en de persoonlijke affiniteit met deze volkssport nummer 1 van mij en mijn compagnons.

De afgelopen jaren heeft het effect van onze sponsoractiviteiten bij diverse Achterhoekse voetbalclubs zich meer dan bewezen. Het heeft onze naamsbekendheid onder potentiële werkzoekenden en opdrachtgevers enorm vergroot.

Wij hebben dan ook niet lang getwijfeld toen wij de kans kregen om onze bedrijfsnaam te verbinden aan de Achterhoek Cup, aangezien het ook exact het gebied beslaat waarin wij ons bedrijfsmatig begeven. Uiteraard zijn wij ook zeer content dat wij hiermee kunnen bijdragen aan de continuïteit van dit prestigieuze toernooi."

Seesing Personeel doet meer dan alleen het verbinden van haar bedrijfsnaam aan dit toernooi. De marketingafdeling van het bedrijf zal het stichtingsbestuur namelijk 3 tot 4 uur per week ondersteunen bij alle marketing en PR-activiteiten. "Wij willen de organisatie hiermee ondersteunen om het toernooi nog beter op de kaart te zetten. Wij geloven in het concept van een extra regionale 'champions league' en willen zoveel mogelijk bijdragen aan het succes ervan," aldus Dennis Seesing.

Seizoen 2015-2016
Op 3 juli aanstaande vindt de loting plaats op stadion de Vijverberg voor seizoen 2015-2016. Voor de standaard categorie heren hebben zich 63 teams aangemeld. Tevens wordt de cup georganiseerd voor de C-jeugd. Hiervoor hebben zich inmiddels 36 teams ingeschreven. Alle deelnemende teams krijgen de komende week een uitnodiging voor de loting.
In beide categorieën wordt er geloot volgens het Champions League model. Nadere uitleg hierover wordt verstrekt aan het begin van de loting. Op de website www.achterhoek-cup.nl treft u het complete deelnemersveld aan.

Seesing Personeel Achterhoek Cup
In oktober 2012 heeft het bestuur van VIOD besloten om de Achterhoek Cup te gaan organiseren. Een toernooi voor alle standaardteams uit de Achterhoek met als hoofdprijs een wedstrijd tegen De Graafschap op je eigen sportpark. De nummers 2, 3 en 4 van het toernooi kunnen daarnaast nog een aanzienlijk geldbedrag verdienen.

De winnaar krijgt 50% van de recette van de wedstrijd tegen De Graafschap en alle inkomsten rondom de wedstrijd. Ook zal de winnaar met de 'Seesing Personeel Achterhoek-Cup' een jaar lang in de bestuurskamer mogen pronken. De Graafschap zal haar 50% van de recette terug laten vloeien naar het RSVJ, het samenwerkingsverband met de amateurclubs in Gelderland.

De organisatie van de Seesing Personeel Achterhoek Cup zal jaarlijks een bedrag beschikbaar stellen voor een goed doel of een non-profit organisatie in de regio.

Seesing Personeel
Seesing Personeel, opgericht in 2007 in Lichtenvoorde, is een zeer ervaren en toonaangevend bureau voor uitzenden, werving & selectie en detachering voor vacatures van elk niveau. Met de Achterhoek als werkgebied, bemiddelt het bedrijf op geheel eigen en persoonlijke wijze tussen medewerkers en bedrijven die houden van hun vak. Mensen met een afgeronde beroepsopleiding kunnen bij hen uitstekend terecht voor een eerste of volgende stap in hun loopbaan.

Seesing Personeel is als gecertificeerd uitzendbureau aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings– en Uitzendbureaus (NBBU), waarmee het voldoet aan alle strenge, wettelijke eisen die worden gesteld aan dienstverleners in de branche. Seesing Personeel staat voor betrouwbaar, betrokken en bereikbaar. Voor meer informatie, neem een kijkje op de website.


www.seesingpersoneel.nl


Mijntje en Lynn zwemmen Gelderse kampioenschap

Lichtenvoorde - Vorige week zaterdag en zondag werden in Vaassen de Gelderse kampioenschappen voor de jongste leeftijdsgroep gezwommen. Het was voor het eerst dat Mijntje en Lynn, twee toppers in de dop van LIVO, mochten deelnemen aan dit kampioenschap. Het was best wel een beetje spannend.

Op zaterdag bleek dat ook uit de tijden die ze zwommen. Op zondag ging het veel beter. De 8-jarige Lynn Rötter wist zich voor 2 afstanden te plaatsen, te weten: 100 meter vrije slag en de 50 meter vlinder slag. Met een persoonlijk record op de 50 meter vlinderslag was haar debuut een groot succes.

De 10-jarige Mijntje Wopereis had zich voor 3 afstanden geplaatst. Op de 100 meter vrije slag en de 50 meter vlinderslag kon ze goed met de andere zwemmers meekomen. Met een geweldig persoonlijk record werd ze 8e op de100 meter school slag.

Het was een hele ervaring voor deze jonge meiden die volgend jaar graag weer willen!