Dertig vocalisten 'Sing their heart out'.
Dertig vocalisten 'Sing their heart out'. Foto: PR

De zangers worden ook dit jaar begeleid door een complete band

'Sing your heart out' in De Storm

Winterswijk - Tijdens het theaterconcert 'Sing your heart out' op vrijdagavond 3 juli vanaf 20 uur in theater De Storm in Winterswijk, zingen dertig vocalisten (allen volgen zij zangles bij zangeres/zangdocente Maartje Waanders) solo, in duo en in een groot koor.

De zangers en zangeressen (van 14 t/m 57 jaar, jongens en meiden, mannen en vrouwen), zingen een zeer divers en origineel repertoire, bestaande uit pop- en rockmuziek, jazz en Franse chansons.

De zangers worden ook dit jaar begeleid door een complete band: Evert Zeevalkink op gitaar/bas, Janco van der Kaaden op percussie en op toetsen Dennis Weelink.

De ene leerling zingt puur voor het plezier, de ander zingt in een koor of bandje, weer een ander gaat toelating doen op een conservatorium en voor weer een ander is het zijn of haar beroep.

Concert
De leerlingen hebben er allemaal hard voor gerepeteerd, dus mocht je op 3 juli zin hebben in een muzikaal hoogstaand en gevarieerd concert, kijken of je zelf graag zangles zou willen of bijvoorbeeld iemand zoeken voor je koor/band of voor een optreden, kom dan kijken.


www.theaterdestorm.nl